2020. június 16. – 21. A hét csillagüzenetei

2020. június 16 – 21. A hét csillagüzenetei

20200607_192101

Ezekben a napokban koronázódik égi fénnyel az Orion csillagkép, azaz Nimród, az életünk uralásának, a felfényesítésnek, az isteni minőséggel való megtermékenyülésnek a szimbóluma. A Nap 20-án szombaton fogja elérni az égi útjának azt a pontját, ahol a legmagasabban jár, így a Fény Győzelmének ünnepe következik! Most minden szertartás, mágia, ima, kívánság és szándék a legerőteljesebb fénnyel és szeretettel van áthatva!

A Neptunusz és a Mars együttállása már távolodó, de még jelen lévő energia – a mélyről feltörő erők, a nagy karmikus körök zárása, a nyílt és egyenes kinyilvánítások és a mágia ideje ez továbbra is. A Mars ugyanakkor szextil kapcsolatba kerül most a Jupiter-Plútó együttállással. (18-án a Plútóval, 20-án a Jupiterrel kapcsolódik egzaktan.) A múltból és előző életekből hozott erők most előhívhatóak, visszaidézhetőek. Előhívható tudás, képesség áramlik. A színtiszta akarat, az egyenesség, az önmagunkért való kiállás, valamint a mélységes hit, bizalom és az élet élvezetének képessége, a megújulás ereje is hatalmas támogatást kap. A tudás lehozása és vállalása által radikális, gyökeres átalakulások, megújulások ideje jön el. A lelki erő támogat a hétköznapi dolgainkban, a képzelet erejével feltöltött alkotásaink is anyagba önthetők.

A hét fontos energetikai tetőpontja lesz 19 péntek, amikor is a Nap Nimród Tejutat tartó vállánál, a Betelgeuse csillagnál halad el! Eljött az ideje felvállalni az isteni minőséget! Felvállalni önnön magunkat, illetve ezzel együtt az eredendően nekünk szentelt utat, küldetést!

A másik fordulópont 21. vasárnap reggele, újhold napja. 20-án este és főként 21-én reggel, az újhold letisztult fénye köszönt ránk (08:42), amikor is a lélek már pontosan tudja, tisztán érzi, mi az ő útja. A Nap és a Hold fényének egyesülése az összefogás és együttműködés csillagzatának, az Ikreknek a lábánál, Nimród fény-nyilat elengedő karja felett lesz látható. Az elengedés által megvalósulhat tehát a továbblépés, a szívünk súgta irányba. Ráléphetünk az általunk választott útra.

Bármit szeretnénk az életünkben felfényesíteni, pozitív módon átalakítani, jobbá változtatni – ennek most van itt az ideje!

KEDD – összegzés, új kezdet, igaz vágyak célbavétele, céltudatosság, koncentráció, jelenlét

SZERDA – fényes, jó érzésű, pozitív dolgok erősítése, termékenység, alkotás, hang, közlés, lelki kommunikáció

CSÜTÖRTÖK – termékenység, alkotás, szellemi és akár fizikai visszafordulás a megértésért, gyermeki öröm

PÉNTEK – mindkét oldal megértése, harmónia, információáramlás, közlés, önkifejezés, isteni minőség látása, előrelátás

SZOMBAT – a Fény Győzelme, intuíció, finom küzdelem igazságért és tudásért, megértés, bölcsesség, öntudatosság, önbecsülés

VASÁRNAP – új kezdet, intuíció, beavatások, emlékezés, erő, önazonosság, szellemi termékenység.

Zentai Anna

Kép: Salföld, pálos kolostorrom