2020. január 20. hétfő – 21. kedd

2020. január 20. hétfő – 21. kedd

20200119_110133

HÉTFŐN még együtt áll (egzaktan 18-án szombaton) a Mars és az Antares csillag, a Skorpió szíve és ehhez estére csatlakozik a lelkiséget, érzésvilágot jelképező Hold is. A Mars otthon van e csillagtérben, hiszen a Skorpió csillagkép isteni védnöke Árész, aki a Marsban van jelen a Naprendszer ősprincípiumai között. A felemelő, motiváló, magasabb szintek felé törő erő az, amelyet ő megjelenít és nem véletlenül érdemelte ki a mélységek titkait tudó Skorpió fennhatóságát. Hiszen, az önmagunkban legmélyebben (eleve) jelen lévő minőségek felfedezéséhez, tudatosításához és működtetéséhez erőre van szükség. Olyan erőre, amellyel áttörjük a szemünk által felfogható, felszínes világ látszatát és merünk szembenézni azzal, ami a valóság. A legmélyebb szerelem, szeretet ereje nyilvánul ma meg a Mars-Antares egyesülésében, melyet egyszerűen a legerősebb motivációként, vágyként, életünket átalakító erőként is érzékelhetünk, bármire is irányuljon ez. A délutáni és esti órákban már Artemisz istennőnek ad randevút a hadisten, Árész – a lélek elemi erejét, lelki akaratot, az igazságharcos női aspektusát érzékelhetjük. E nap folyamán tisztulás is zajlik, kapcsolati mintákat, hitrendszereket, női mintákat, teremtő erőket tisztítunk.

KEDDRE virradó álmainkon át az lélek üzen. Most könnyen összekapcsolódhatunk lelki társainkkal, sőt, még az eljövendőre is ráérzékelhetünk. A Hold ma a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alatt jár, az érzéseinkből való teremtés és a gyógyítás kiemelt erővel működik! A teremtés legmélyebb titkait tanuljuk most. A Nap pedig e napon már a Vízöntő jegyébe lépett, így egy kitárulkozó, minden újra fogékony, cselekvéseinkben is korlátlanabb időszak jött el. A cselekvő tisztítások ideje, amikor letehetjük terheinket, az eddig cipelt súlyokat, hogy még közelebb kerüljünk önmagunkhoz és még teljesebben éljük meg az életünket, a hétköznapokat.

Zentai Anna

 

Figyelem! A Facebook oldal és a Blog oldal is közzétételi oldal! Mindennemű kommunikáció a privát csatornákon át zajlik.