2020. február 28. péntek

2020. február 28. péntek 

akárez

Péntekre virradó álmaink idején már érződik, hogy a Hold a reggeli órákban elhalad az Al Rischa csillag alatt, a Halak csillagkép legfényesebb csillagánál, így a lelkünkben számot vetünk az eddig megtett úttal, élményekkel. Napközben már a Bika termékeny, földies jelében halad a Hold, a Kos csillagkép Tejútra néző tekintetétől kísérve. Most érezhetjük nagyon erősen a lelkünkben, hogy milyen célok hívnak igazán! Ezekért azonban tenni is érdemes – a Kos az erőkifejtés, az energiaadás csillagábrája is, ugyanakkor az áldozatból születő áldásé is. Vajon mi az a minőség, amit most ideje feláldozni annak érdekében, hogy a jövőben elérjük a vágyott célokat?

A Nap a Vízöntő csillagzat második csillaghulláma alatt jár, így továbbra is a tisztító cselekvések ideje van. Érdemes figyelni, mi jön fel a felszínre a lelkünk mélységeiből, hiszen ezekkel a minőségekkel van még dolgunk, ezeket van ideje kitisztítani, hogy a jövő áldásainak teret készítsünk.

A Vénusz és a Plútó teremtő fénykapuja pontosodik be, ma késő este, az éjszaka folyamán. Az egyik oldalon a termékenység, a harmónia, a vágyak és emberi kapcsolatok nőies, érzéki ereje – a másikon a végletek, szélsőségek, mélységek és magasságok, a szenvedélyesség princípiuma áll. Ez az az energetika, ami miatt most vonzódhatunk a sötét, alvilági (a Plútóban Hádész jelenik meg, az alvilág ura), mélységes, mély ösztönöket mozgató minőségekhez. Ez egyszerűen annyit jelent, hogy a mélységekben, a tudatalattiban és a mélyebb rétegekben megbújó ösztöneink kapnak most szót, ha eddig elnyomtuk volna őket. Erőteljes átalakító, megújító erő érkezik kapcsolati téren, ami valódi, kézzel fogható lehetőséget ad egy minőségi szintlépésre. Vajon mi az, amiben most ideje átalakulnunk, kapcsolatainkat tekintve? Mi az a magasabb minőség, az a magasabb szint, ami most elérhetővé, élhetővé válik? A Vénusz mögött már a felfelé úszó hal csillagai az eddig járt karmikus körből való kilépés lehetőségét üzenik, a Plútó mögött pedig a Nyilas leérkező része már a magasabb szférákból lehozott erők anyagba ültetését…

Zentai Anna