2020. február 03. hétfő

2020. február 03. hétfő

20200202_115546

Kapcsolati átminősülések zajlanak a nagy átalakító folyamatban, mely továbbra is érvényes. Most éppen a Vénusz kapcsolódik egy szextil fényszöggel a Szaturnusz-Plútó együttálláshoz.

Nem árt, sőt üdvőzítő lehet ilyentájt átgondolni az eddigi tapasztalásainkat, egyik és másik oldalról is – és mindenképpen azt helyezni látóterünk fókuszába, amiben és ahogyan sikert értünk el. A múltból visszatérő minőségek jelentek meg a kapcsolatainkban (Vénusz a Halak csillagkép visszaúszó halánál), ezek segítenek most felismerésekhez, következtetések levonásához, szintézisalkotáshoz. A hétfői napon érezhetjük, hogy kapcsolataink ‘megszentelődnek’ – eldől, mi életképes, időtálló, értékes, mi képviseli a fényt, a teljességet számunkra… és ami képviseli, az stabilabbá válhat, mélyülhet. Közlésekben, kommunikációban mától az érzékelés és érzékeltetés jóval fontosabb lesz, mint az egyenes közlés. A Halak jegyébe lépő Merkúr ugyanis nem csak az érzékelés képességével töltődik, de gazdag fantáziavilágot és teremtő képzeletet is aktivál. Ebben a most induló időszakban leginkább azok érezhetik nyertesnek magukat, akik mernek beszélni a legmélyebb érzéseikről is és mernek úgy megnyilvánulni, hogy minden szerepjátéktól és megfelelési kényszertől mentesen önmagukat adják.

A Hold ma a Pleiadok csillaghalmaz alatt halad, az égbolt legtermékenyebb részén – bármiben is szeretnénk termékenyek, eredményesek lenni, most érdemes azzal foglalkozni, abba energiát tenni.

Zentai Anna

Figyelem! Bármely, az írásokkal kapcsolatosan felmerülő kérdéssel privátban lehet megkeresni. (Kapcsolat link) A Facebook oldal csupán közzétételi oldal, beszélgetést ott nem folytatunk, kérdésekre nem ott válaszolunk.