2020. augusztus 22. szombat – 23. vasárnap

2020. augusztus 22. szombat – 23. vasárnap

nyár1

Egyre jobban közelít az idő, hogy észrevegyük és meghaladjuk önnön elhatárolódásainkat, önkorlátozásainkat, félelmeinket, gátlásainkat. Szépen lassan, lépésről lépésre, időnként egy-egy határozott, tudatos lépéssel nem is olyan nehéz! A türelem, a céltudatosság, a megengedés és a pillanatnak való jelenlét nagy segítség ebben.

A Nap továbbra is az Oroszlán csillagkép alatt jár, így a múlt tanításait megértve és a félelmeink uralása által egyre inkább kezünkbe vehetjük önnön működésünk, ez által életünk irányítását. Egész hétvégén erőt ad, hogy vasárnap a Nap fénye egyesül a Regulus csillaggal, amely az Oroszlán ragyogó szíve, a feltétlenül áradó szeretet! Most van ideje szavakba önteni a szív melegét, kimutatni, átadni, közölni, sugallni, éreztetni, érzékeltetni, kifejezni, bármilyen formában. Ideje van olyan, a lelkünk számára tápláló minőségeket keresni és találni, melyek valóban jól esnek – és ezeket megengedni magunknak. Ugyanakkor fontos az is, hogy mindezt teljesen elvárásoktól mentesen éljük meg!

A Hold szombaton a Szűz csillagkép alatt jár, így a külső-belső rend megalkotásának, lelki önkimunkálásnak, belső értékek felé haladásnak van ideje. Közben a lelki egyensúly és a párkapcsolatok működése is terítéken lehet. Vasárnap már az Angyal csillagterébe lép a Hold, már az álmok idején megnyílnak az angyali dimenziókapuk. Napközben pedig érezhetjük, hogy mélyebb megélések érintik lelkünket, a lelki termékenység, az érzelmi stabilitás, bizalom és a lelki megújulás ideje ez. Vonzani kezdenek a szélsőségek és jobban érezhetjük a láthatatlant, lelkünk megnyílik a szenvedélyességre, a skorpió Hold által. Ez a nap a legalkalmasabb a világos, őszinte beszélgetésekre, amelyek most előrelépést és felszabadulást hoznak!

Zentai Anna

Kép: Pinterest