2020. április 13. hétfő

2020. április 13. hétfő

20200406_185835

Hozott képességeinkkel, tudásunkkal most az egység megteremtésén dolgozunk, melyben a tudatosság, a szellemi erők, gondolatok tudatos használata segít. Az ünnep idején a Hold a Tejúton jár, a magas erők felvételének fázisában van most a lélek. Ezeket az erőket a következő napokban hozzuk le a hétköznapokba. A Vénusz már az Aldebaran csillag hatókörébe ért, amely a Bika csillagzat Tejútra néző, Istenek Útját látó, ragyogó szeme. Kedden és szerdán fognak tetőzni a legerősteljesebben a mostani energetikai folyamatok, addig van még egy nap a felkészülésre. Megkapjuk most ehhez az előrelátás képességét és azt, hogy – főként kapcsolati szinten és teremtéseinket illetően – tudhatjuk, érezhetjük, mi jelenti a magasabb minőséget, mit érdemes célul kitűzni. Hamarosan következik egy nagyobb sorskörünk végső összegzése és a hét közepén nagyobb áttörések, változások – bennünk biztosan, de akár kézzel foghatóan is.

A Merkúr, a Napot követve a Kos jelébe ért a Zodiákus körön. Az értelem, információáramlás és megértés bolygója kifejezetten energikus szellemi erővel olvad össze. A kapcsolódások, a közvetítések, a megértés érdekében kezdünk most bele új dolgokba. A közlésekben, üzenetváltásokban és beszélgetésekben az egyenesség, a nyitottság, az őszinteség most igen hangsúlyos! Ha ebben a minőségben fordulunk társaink felé, sok minden kitisztulhat, nem lesz később félreértés, nem lesznek problémás helyzetek. A tudatosságnak pedig kiemelt ideje van – hiszen maga az önmunka és a mágia, vagyis életünk átalakítása is a gondolatainknál kezdődik! Gondolataink figyelése és tudatos megválogatása nagyon fontos, hiszen ezek által érezzük bele magunkat az adott lelkiállapotunkba, rezgéseink által pedig teremtjük a világunkat. Most ideje jön emelt fővel, a lehúzó gondolatokat és minőségeket feláldozva, előre nézni és a magasabb, nemesebb célokat kitűzve haladni! Figyeljünk oda arra, hogy milyen gondolatokba, közlésekbe tesszük bele a teremtő energiáinkat! Ha erőt és lelkesedést adunk és érzünk, biztosan jó úton haladunk.

Zentai Anna

(Figyelem! A Facebook oldalon a ‘Zentai Anna asztrozófus’ oldal csupán közzétételi oldal, ezen semmilyen jellegű kommunikáció nem zajlik! Személyes kérdésekkel a Kapcsolat linken megadott címre lehet írni. Kérünk mindenkit, hogy röviden írjanak, hosszú levelet nem áll módomban olvasni! Személyes elemzésekkel nem foglalkozom. Köszönjük.)