2019. november 30. szombat – december 01. vasárnap

2019. november 30. szombat – december 01. vasárnap

őszi2

A múlt mélyebb megértése, a múlt igazságainak kimondása, a felszínen mögé érzékelés segíti most a jelenleg zajló folyamatot, melyben kiléphetünk régi, berögzült mintákból, szenvedésprogramokból, félelmekből és elindulhatunk a teljes szívvel való létezés megélésének útján. Szombaton a Hold a Sas, a Kígyó Farka és a Nyilas csillagképek alatt jár. A Sas álomban, meditációban, merengésben, révülésben hoz égi üzeneteket. Az emelkedettség igényét, a szárnyalás megélését adja. A Kígyó Farka maga a tudatalatti ösztönökkel való teremtés, illetve ezen erők kézben tartása, működtetése, így most igazán tisztán ráérzékelhetünk ilyesfajta működéseinkre és fontos is, hogy egy tiszta, egyértelmű elhatározással tudatosan irányítsuk, kezeljük ezen mély, belső teremtő erőinket. Komoly lehetőség ez a kezünkben az életünk alakításának útján. A Nyilas által pedig lehozható a magas tudás, a ‘fentről’ kapott erő a hétköznapi síkra is. Ez a nap alkalmas célratörő, egyensúlyt és harmóniát hozó beszélgetésekre.

Vasárnap még mindig fokozódik a hangulat – lehet ez a nap még a pihenésé, a tisztulásé, a töltődésé. Álmaink a múltról szólhatnak és segítenek, hogy az apró részletekben meglássuk azt, ami igazán fontos. A Hold ekkor a Bak csillagkép alatt járva a már megszületett magasabb rendű értékek őrzését üzeni. Itt az ideje felvállalni feladatainkat és az esti óráktól így beindul a múlt terheinek lerakása általi tisztulás is. Bármilyen kihívás adódik ma, annak megoldási kulcsa lehet a lelkiség és az érzelmek tiszta, szabad, korlátlan áramoltatása, illetve a múltba tekintés általi felvállalás és a terhektől való tisztulás, térkészítés az eljövendő ajándékoknak.

Hétfőn érik majd el tetőpontjukat a már fokozódó erők! Hétvégén is érezhető, hogy a Nap a Skorpió szívét, a vörösen ragyogó Antares csillagot közelíti. Hétfőn lesz egzakt ez az együttállás, de már vasárnap is jelentősen érezzük. A legmélyebb szeretet és szerelem, a legmélyebb igazságokra való rávilágítás, mindez által a mindent átalakító és éltető erő áramlása jelenik meg! A Merkúr ugyanekkor a Mérleg csillagkép közepére érve a tökéletes egyensúly, egység üzenetét is hozza, a Jupiter pedig hétfőn este lép be a Bak földies jelébe és jó ideig itt halad majd. Eljön az ideje a tudás, az igazságok és a hit lassú, lépésről lépésre való anyagba öntésének.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest