2019. november 28. csütörtök

2019. november 28. csütörtök

elenged

A Hold, a Vénusz és a Jupiter hármas együttállása ma körbeöleli galaxisunk központját, szívét, ölét, teremtő centrumát, a Nyilas íjának csillagai alatt. Így kerül erőt adó, serkentő, felemelkedésre inspiráló helyzetbe a hátráló Uránusszal, amely a Kos csillagkép feje alatt, a Halak irányába tart éppen.

A lélek, a termékenység és a kiáradás princípiumainak egyesülése a Tejúton történik meg. Nagyon szép, gazdag érzelmeket, vágyakat érezhetünk, a hazatérés, a valódi célok üzenetével a háttérben. Most vesszük magunkhoz azokat az erőket, amelyekkel töltekezve megélhetjük, megléphetjük a hamarosan bekövetkező szintemelkedést. Gyönyörű érzések áramlanak, lényegi célok fogalmazódnak meg. Amit most “lehozunk az Égből”, a felsőbb szférákból, azt hamarosan lehozhatjuk a hétköznapok kézzel fogható, anyagi világába, a mindennapokba.

A mai napon lelki harmónia, érzelmi gazdagság, erős hit és bizalom élhető meg, de ráláthatunk emberi kapcsolatok, főként párkapcsolatok működéseinek törvényszerűségeire is – mindezek arra inspirálnak, hogy más szemszögből lássunk, hogy az előttünk lebegő, vágyott célok erejével az Egység megvalósításán fáradozzunk, letéve sok terhet, felszabadítva önmagunkat, kitágítva tudatunk (egyébként is korlátlan) határait. Vagy a másik oldalról nézve: hirtelen, váratlan, meglepő impulzusok, élmények, különleges és szokatlan megélések késztetnek arra, hogy megismerjük a lélek és a kapcsolatok működéseit, megéljük az élvezeteket, vagy folyamatként: megismerjük saját komfortzónánk határait és ezeket tudatosítva elkezdjük megengedni magunknak azt, hogy lépésről lépésre anyagba öntődjenek igazi céljaink, vágyaink. A jelenlét most is segít. Elégedetten megélni az adott pillanatot, örömmel nyugtázva azt is, hogy milyen messzire elértünk már, egyszerűen csak ‘lenni’, létezni, ‘megengedésben lenni’. Engedni, bármit és mindent, ami VAN.

Zentai Anna

Kép: Pinterest