2019. november 02. szombat – 03. vasárnap

2019. november 02. szombat – 03. vasárnap

út

Jó ideje érzékelhető már az energiák elsimulása. Hétről hétre egyre nagyobb a béke, a harmónia, főként azoknál, akik dolgoztak, dolgoznak az alacsony rezgések kitisztításán. A másik oldalon még ott vannak azok, akik biztonsági játszmából, önhazugságokból, szenvedésprogramokból, hozott mintákból élnek továbbra is, ám sok, eddig nehéz időszak már változik – mindenki számára csak jó hír van, rossz hír nincs. Ugyanis a szintemelkedés mindenki életében bekövetkezik az elkövetkezendő egy évben, csak kinek így, kinek úgy. Egyre inkább alakulnak, beérnek azok az eredmények, amelyekért évek óta dolgoztunk, amelyek járnak nekünk, küldetésünk, vágyaink, vállalásaink szerint. Amit tehetünk azért, hogy ezt könnyen, boldogan éljük meg: egyrészt, hogy nem hazudunk többé önmagunknak (!!!), hogy jobban figyelünk a lelkünkre, hogy követjük a láthatatlan, belső iránytűnket, az érzéseinket és megérzéseinket. Másrészt, hogy tudatosan arra törekszünk, hogy kilépjünk minden, de minden negatív programból, gondolatból, alacsony rezgést generáló állapotból. Mindez rajtunk múlik, nem külső körülményeken.

Ez a hétvége is elgondolkodtató lehet abban, hogyan szeretnénk tovább élni, választjuk-e a lelkünkkel együtt rezgő minőségeket? A Nap még az Angyal csillagai alatt jár, a Hold pedig a Nyilas csillagképben szállít le magasabb erőket, lélekben így sok kérdésre választ is kaphatunk, majd vasárnap a Bakba lép, a Fény őrzése, az értékek megóvása kerül előtérbe a lélek útján.

Szombaton lelkiség töltődik a már zajló változásokba, tudati átalakulásokba. Észrevehetjük, hogyan, miben nem engedtük még meg, hogy áramoltassuk az érzelmeket, ráláthatunk régi családi mintázatokra is. Dönthetünk úgy, hogy vállaljuk lelkiségünket, önmagunkat, érzéseinket és beleállunk az erőnkbe, a megújulásba.

Vasárnap eddig kérdéses helyzetek megértése, több felismerés és égi-földi támogatás is érkezhet. A lélek, az otthon, a család harmóniája sok szép élményt hozhat. Délután és este érdemes új és más nézőpontokra, gondolatokra nyitni, mint eddig – ezzel tárulhatnak ki azok a lehetőségek, amelyekre eddig vártunk. Az átlátó megértés, az új kezdet, a célok felé haladás, lelki elhivítottsággal – ezek mind megjelenhetnek.

Most sok megélés, sok üzenet a jövőről szól. A Merkúr a Mérleg csillagkép jövőt érintő igazságairól informál, a Mars a Szűz jövőbe lépő lábánál ad erőt, a Neptunusz a Vízöntő jövőbe ömlő vizének hullámaiban fürdik, mutatva, hogy lelkünk, érzésvilágunk mélye tisztul bennünk is. A régi, félelemben tartó rezgésektől szabadulva, a lélek fellélegezhet és szabadon áramolhatnak az érzések.

Zentai Anna