2019. május 07. kedd – 08. szerda – 09. csütörtök

2019. május 07. kedd – 08. szerda – 09. csütörtök

aaaasky

Ebben a három napban egy nagyobb átrendeződés valósul meg szellemi és kapcsolati szinten. A Szaturnusz-Plútó együttállás égi jelképe mutatja most, hogy nagy, minőségi szintemelkedés folyamatát éljük jelenleg, amely 2020 január 12-én tetőzik, de már addig is, folyamatos lépésekkel, áttörésekkel zajlik az a rendeződés, amely az isteni igazság szerint való. Az együttállás a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részénél jár és egyre lejjebb jön az Istenek Útjáról, így ezen domináns erők által hozzuk most le a hétköznapokra, az anyag síkjára mindazt, amit az utóbbi években energetikailag már megteremtettünk, elősegítettünk. Ebbe a folyamatba kapcsolódik most be a Vénusz, a termékenység, szépség, női minőség és emberi kapcsolatok, párkapcsolati működések planétája. Kedden a valóban életképes, fényt képviselő minőség által vizsgáztatja a kapcsolatokat, csütörtökön pedig a minőségi szintemelkedés, a szenvedélyesség és a megújulás erejét üzeni.

KEDDEN a Hold a Bika Tejútra emelő szarvainál halad, így lelkünk antennaként továbbítja az ég üzeneteit. Belső, szellemi küzdelemmel, gondolataink akaraterejével vagyunk képesek felemelkedni egy magasabb szintű állapotba, minőségbe. A kora délutáni órák megmutathatják a mélyebb érzelemvilágból kitisztítandó rossz érzéseket, vagy a felszabadítandó jó érzéseket is. A jövő áldásainak készítünk teret, ha feloldjuk lehúzó kötelékeinket. Ezután már a lelki, otthoni, családi harmónia jegyében telik az idő.

SZERDÁN a Hold már a Tejúton halad! Figyeljünk bizalommal megérzéseinkre, érzéseinkre, álmainkra! Intenzívebb, üzenethozó álmok jönnek, a felvállalás üzenetével! Ezen a napon áll együtt a Merkúr és annak magasabb oktávja, az Uránusz, a Kos csillagkép feje alatt, a Bika jegyben. Vagyis szellemi-gondolati értelemben és a közléseket tekintve is, most van ideje nyitni az újra, tágítani a nézőpontokat! Tisztázó, jövőre vonatkozó beszélgetéseknek is kedvez az idő. A jövőre szegezett belső tekintet mellett már az anyagba öntés üzenete van jelen. A délutáni órákban (kiemelten 17 és 17:30 között) felismerések, megértések jönnek, összeállhatnak az eddig kapott mozaikdarabkák és már tudhatjuk, mi visz előre.

CSÜTÖRTÖKÖN ismét érdemes figyelni az álmainkat, most saját mélységeinket ragyogja be a Nap mindent megvilágító fénye! Érdemes gyakorolni a képzelet teremtő erejének használatát is – bátran lehet képzelődni, álmodozni, képeket alkotni a jövőről. A folyamatok a kora esti órákban tetőznek: kapcsolatok gyarapodnak, kapcsolati működések válnak érthetőbbé, érzelmek mélyülnek, ugyanakkor női mintákat, női és párkapcsolati működéseket tekintve ekkor történik a kellő átbillenés – megújulhatunk mindezekben. Minőségi értelemben van ideje szintet lépni, változtatni, ami azt is jelenti, hogy olyan erőkkel van lehetőségünk játszani és irányítani, melyekkel sorsunkat tudjuk jó irányba terelni! Ebben a folyamatban az elme helyett a szívre való hallgatás, a lelkünk mellett való határozott döntés, a szenvedélyek és tiszta belső hívások követése, valamint az ismétlődő körök felismerése fontos. Minden addig tér vissza, amíg nem teljesíti küldetését. Múltunk vágyainak anyagba öntése, az ehhez szükséges változások zajlanak.

Továbbra is – és most különösen – érdemes ízlelgetni azt a kérdést, hogy vajon hogyan segíti mindez a legfőbb vágyak, belső hívások megvalósulását? Ha nem engedünk a kétségeknek, ha erősítjük a hitünket, nyitottan olyan megoldásokra is, amelyekről még nem tudunk, akkor hamar megmutatkozik a válasz.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest

.

Egyéni elemzéseket nem vállalok. A jelenleg elérhető szolgáltatások: 1. Rövid válaszadás e-mailen keresztül 2. Részletes Tarot elemzés (cím a Kapcsolat menüben).