2019. május 02. csütörtök

2019. május 02. csütörtök

halak

A Nap tovább halad a Kos csillagképben, a Cet és az Eridanus fölött, így most van ideje az önvizsgálatnak – vajon mi is működik, mi él bennünk, milyen érzések, igények követelik létjogosultságukat? Ezek felé indulni, ezeknek energiát, figyelmet, teret adni most és a jövő szempontjából is fontos.

A Hold a Halak csillagképben, a Kos jegyben jár, így lelki szinteken már új, lelki impulzusokkal teli kezdetet élünk, de ennek hátterében ott a múlt összegzése, az egység megalkotásának lehetősége. Csütörtökön és pénteken a múltból hozott minőségekkel, képességekkel, tehetségekkel és erőkkel dolgozunk! Érdemes figyelni az ismétlődésekre!

Késő estére, egyre jobban fokozódik a mélyebb működések megértésének és a szellemi megújulásnak a lehetősége (Merkúr-Plútó kvadrát). A most zajló nagy átalakulásnak ezzel újabb állomásához értünk. Érdemes elgondolkodni az önszeretet témakörén, azon, hogy milyen átalakulást, áttörést akar igazából a lelkünk! Ezt segíti most a teremtés.

Az előttünk álló napok fontos tetőpontja lesz majd a vasárnap, hiszen ekkor, éjféltájt éri el csúcspontját a Mars és a Jupiter szembenállása, aminek jelentősége, hogy a Felemelkedés Útján, a Tejúton lesz! Ezek a napok, különösen a vasárnap, tehát rendkívül nagy lehetőséget hoznak arra, hogy a karmikus ördögi körforgásból kilépve szintet emelkedjünk! A Mars Nimród csillagai alatt jár, a megvilágosodás, a felismerések, ez által a sorsuralás lehetőségét hozva el, a Jupiter pedig a legmélyebb igazságainkat ragyogó Skorpió és a tudatos teremtés mágiáját üzenő Kígyótartó csillagai alatt! A Nap ugyanakkor a Cet csillagkép legfényesebb csillagával, a Menkarral áll együtt, ami a Cet orra – önmagunk kimunkálásának, a nagy, belső felfedezéseknek jött el az ideje!

A már zajló nagy korszakváltásban, amely lépésről lépésre való áttörésekkel van jelen, ez a hétvége fontos lesz, hiszen a változáshoz nem kell más, mint ismerni, tudni azt, amit eddig nem ismertünk, nem tudtunk! A felismerések, a tudatosodás újabb fázisa következik, hogy minőségi szintlépések történhessenek.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest