2019. június 08. szombat – 09. vasárnap

2019. június 08. szombat – 09. vasárnap

fekszik

Hétvégén nagy szeretet-erőket mozgatva folytatódnak az önszembesülések és mély tisztulások. Fontos, hogy minden elbizonytalanító tényezőt, minden kétséget kizárva csak azt helyezzük lelki szemeink homlokterébe, ami igazán a szívünk szerint való, ami a legtöbb örömöt adó elképzelés! E hét második felében már érezhető, de vasárnap estére csúcsosodik ki az a lehetőség, hogy tisztán ráláthatunk a legmélyebbre rejtett minőségekre – főként önmagunkban!

Szombaton a Hold az Oroszlán csillagterében halad, így ideje van kezünkbe venni sorsunk és érzelmeink irányítását, függetlenül bárki és bármi mástól, szívünk szerint haladva, alakítva az utat. Az életöröm, az életszeretet állapotát most könnyű megidézni, megélni. Az Oroszlán szíve alatt halad el a Hold az esti órákban, így szombaton este nagyon erős szeretetet, szerelmet érezhetünk, a szívünk nyitása, a feltétlen kapcsolódás, a tápláló szeretet erejének áramoltatása időszerű. Ezen a napon ugyanakkor a Nap együttáll a Nimród csillagkép Rigel csillagával, ami a belső világunkba vezető fény. Ideje van megtenni nagy lépéseket, új úton indulni, belül, saját magunkban keresni a választ minden kérdésre!

Vasárnap a Hold folytatja útját az Oroszlán csillagai alatt, egyre nagyobb kreatív, alkotó, létrehozó erőket mozgatva a lélekben. Hajnalban a Vénusz az Ikrek jegyébe lép a Zodiákus körön, így mától a vágyakon az értelem uralkodik. Emberi kapcsolataink megértésére kerül a hangsúly. A beszélgetésekben, üzenetváltásokban, információcserékben a szépség, egyensúly, művésziség és harmónia dominál, így sor kerülhet békítő, harmonizáló beszélgetésekre, de a művészi írások, finom közlések ideje is eljön. Termékenyebb szellemi-kommunikációs készségekkel bírunk. Fontos lehet az is, hogy eddigi gondolatainkat anyagba-szavakba öntsük.

A reggeli órákban a korlátlanság és szabadság érzetével ébredhetünk. Az önállóság és a mindenkitől független létezés ismét terítékre kerül. Nyitottabbak vagyunk új és más nézőpontokra, ez által rájöhetünk olyan megoldásokra, amelyek mellett eddig elsiklottunk. A déli-kora délutáni órák kedveznek a lelki beszélgetéseknek, eszmecseréknek. Este tetőzik azonban egy lényegibb, dominánsabb folyamat, amely már napok óta érvényben van de most eléri tetőfokát: a Nap és a Neptunusz, azaz a Fény és a Mélylélek egymással kapcsolódva hozza el azt az időt, amikor a világosság beragyogja a mély érzelmek világát! Minél biztosabbak, stabilabbak vagyunk a saját lelkünkben, önazonosságunkban, megérzéseinkben, annál inkább valósággá tudnak válni az álmok és elképzelések. A mélyből előbukkanó, még fájó lélekrészek most gyógyulni tudnak, a Neptunusz a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vizénél üzeni, hogy a mély, belső lelki megtisztulás már az érkező áldásoknak készít teret! Tisztánlátással, szeretettel, önmagunk (!) tiszta megértésével tudjuk könynen, tudatosan, utunkat segítő módon megélni mindezt.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest