2019. július 04. csütörtök

2019. július 04. csütörtök

óra

A Nap mától lejön a Tejútról, így igen magas erőket szállít le – ezt 3-án este már érezhetjük. A feltétlen szeretet, a rálátás és önirányítás minőségei erőteljesen jelennek meg.

CSÜTÖRTÖKÖN a Hold és a Merkúr együttállása a Rák csillagképben sokféle olvasatot kaphat, de egy biztos: a lélek, az érzések áramlása történik, az információkon, a kommunikáción keresztül. Ideje van hangot adni érzéseknek, világosan kifejezni önmagunkat és képesek vagyunk most a megértésre is, hiszen mindezen a Nap uralkodik. Mögöttük a Rák csillagkép megnyíló, befogadó ágának csillagai ragyognak, így ezek a beszélgetések, üzenetváltások, megértések most a megnyílás jegyében történnek. Közel áll a Mars is még, ez lendületet, erőt, egyenességet ad a megnyilvánulásainknak. Vezérlő elvként pedig a Hiúz ragyogja az éberség fényét, amely által emlékezhetünk az eredendő egységre.

Kora délután máris új nézőpontból, szabadabban és pozitívabban érdemes néznünk a történésekre. Kisebb meglepetések hozhatnak olyan kihívásokat, melyekbe, ha beleállunk, ha merünk nyitni az újra, akkor a várt (vagy annál is jobb) eredményeket érhetjük el. Estére már az elengedés, az engedés, a leválás, az önállóság, az új életre kelés minőségeit tapasztalhatjuk, működtetjük.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest