2019. augusztus 01. csütörtök

2019. augusztus 01. csütörtök

újhold2

Új Kenyér havába, más nevén Kisasszony havába érkezünk. A Nap saját birodalmában, a tüzes Oroszlán zodiákus jegyében jár, így az energia, a melegség most ér tetőfokára, a már megismert minőségeket ideje uralni. Mögötte a Rák csillagkép ragyog, annak is a szeretettel és energiával tápláló része. Elsejére virradó hajnalon (05:13-kor) áll együtt a Nap és a Hold a Rák ölén, de közelít már a Vénusz is, aki szombaton halad el a Jászol csillaghalmaz alatt.

A horizonton éppen felkelőben lesz ekkor a Nap és a Hold, így ha Kelet felé nézünk napkeltekor, az ő egyesült erejükkel kerülünk kapcsolatba. Ha még álmodunk, akkor álmaink során részesülünk ebből a tiszta, új minőséget elindító energetikából. A világosság és a lélek együttműködése tiszta rálátást hozhat önmagunkra, ráébredést saját érzéseinkre. A feltételek nélküli szeretet gyógyulhat most! Tápláló ereje pedig segíti majd megszületni azt, ami később, a déli-kora délutáni órákban, illetve kiemelten jövő héten kedden és csütörtökön indul majd útjára.

Továbbra is zajlik, az éppen aktuális történések díszlete mögött az a folyamat, amely által lehetőségünk van olyan életet teremteni, amelyet igazán szeretnénk, azt választani, ami a szívünk szerint való, ami pedig nem, azt megtanulni határozottan elengedni.

A Merkúr csütörtökön már direkt irányban halad előre a Napúton, így az eddig készülődő szellemi-kommunikációs erőket immár a gyakorlatban, a hétköznapokban is felhasználhatjuk. Az utóbbi hetekben megértett, felismert örök értékeket mától szavakba önthetjük.

A kora délutáni órákban gyógyulásra és minőségi átalakulásra kaphatunk inspirációt, a mélyebb igazságok érzékelése által. Este pedig intenzívebb lelki-érzelmi megélések segítenek az elengedésben, az új megszületésében.

Zentai Anna