2019. április 27. szombat – 28. vasárnap

2019. április 27. szombat – 28. vasárnap

20190425_155223

Az új, fényteli kezdet elindítása zajlik, tanulva a múltból, immár magasabb minőségben. Már képesek vagyunk különbséget tenni az emelő és a lehúzó minőségek között, így ezzel a tudatossággal célba véve a jövőt, nagy erőkkel indulunk és haladunk felé. Érdemes minden gondolatunkra jól figyelni, hiszen a szellemi-gondolati töltéseink mozgatják a cselekvéseinket és teremtéseinket. A Nap vasárnap áll együtt a Kos legfényesebb csillagával, a Hamallal, így ezen a napon megfigyelhetjük, hogy ebben a folyamatban hatalmas erőket működtetünk. Lelki szemeink előtt látjuk a távolból hívogató, vágyott célokat és minőségeket – és minden erőnk megvan ahhoz, hogy feléjük haladjunk.

A Hold szombaton még a Bak csillagkép alatt sorsunk tudatosításához és felvállalásához járul hozzá, majd vasárnap ezzel együtt a Vízöntő múltat tisztító vize alá érve, ennek eredményeként a múlt terheitől való szabadulás idejét hozza el.

Szombaton délután tetőzik a Mars és a Neptunusz fénykaput nyitó, megvalósító erejű aspektusa. Egyik oldalon a nyílt, egyenes, bátor, önleküzdésre is képes férfierő jelenik meg (ez most sem nemekre, hanem a bennünk működő minőségekre vonatkozik, az erőre, amellyel képesek vagyunk felülmúlni önmagunkat), mellyel magasabb szintre emelkedhetünk, egyben befelé is indulhatunk, önmagunkkal szembesülve-szembenézve, egy mélyebb önismereti úton. Másik oldalon igen mély, akár eddig eltemetett érzelmek, érzések jelennek meg, melyek most felszabadulhatnak és tisztulhatnak. A szép érzések szabadon áramlása, vagy a lehúzó érzések (fájdalom, szenvedés) önmagunkból való kitisztítása időszerű. Kidolgozni magunkból mindent, ami nem jó érzés – és engedni mindent, ami az! Ideje, hogy tudatosan – akár önmagunkon is erőt véve! – direkt módon ráálljunk a pozitív, magas rezgésű gondolatokra, érzésekre és létállapotra, hogy jövőbeni teremtéseinket ezzel is segítsük! Figyeljük meg, milyen félelmek jelennek meg – és egyszerűen tudatosítsuk, hogy nem igazak!

Ui.: 1. Amikor a “pozitív” szót látjuk leírva, akkor ez az érthetőség és egyszerűség kedvéért van. Nincs szó sem rózsaszín ködről, sem a dualitás ‘egyik oldaláról’. Arról a természetes alapállapotról van szó, amelyben eleve létezünk, rezgünk, amelyben a Teremtő a teremtett világot létrehozta, amit fordíthatunk életörömnek, a létezés puszta örömének, élet-szerelemnek! Egy ‘pozitívabb’ (lásd: jólesőbb) érzésre, állapotra ráhangolódni – egyet jelent a rezgésszintemeléssel! Ez a folyamat zajlik a földi létezésben, folyamatosan.

2. A Facebook oldalon régóta és továbbra sincs beszélgetés. Ha tőlem szeretne bárki kérdezni, akkor privátban, a Névjegyben is megadott e-mail címen minden levélre válaszolni szoktam. A lehetőség állandó.

3. Egyéni elemzés és más szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Egyedül a rövid e-mailes válaszadás lesz kérhető jövő hét közepétől. Legközelebb május vége – június táján lesz újra egyéni konzultációra és egyéni oldásra is lehetőség. Segítők elérhetőségét a Facebook oldal tetején rögzített ajánlóba írtam ki. Felesleges külön rákérdezni arra, kit ajánlok. Őket ajánlom.

Zentai Anna

asztrozófus