2019. április 25. csütörtök

2019. április 25. csütörtök

ajj

Csodákkal, varázslattal és mély érzelmekkel átszőtt csütörtök délelőtt köszönt ránk. Érdemes figyelni a megérzésekre, érzésekre, intuíciókra, sugallatokra és elmerengeni a jövő dolgain. Most a lélekre hangolódásnak és a lelki társak kapcsolódásának egyaránt kedvez az idő.

A Hold a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részénél halad már, így magas minőségű erőket, üzeneteket, tanításokat, gyógyító és emelő erőt áraszt. Délután és este átvonul a Szaturnusz és a Plútó együttállásán, így a jelenleg zajló, nagy átalakulási, szintlépési folyamatban megjelennek az érzelmek, a lelkiség, de akár a családdal kapcsolatos sorsfeladatok is. A kulcsszavak továbbra is: valódi értékek, isteni minőségre koncentrálás, önfelvállalás, önmeghaladás, félelmek meghaladása általi ugrás. Az esti órák már a halhatatlan, örökkévaló minőségek üzenetét hozzák.

A Mars pénteken áll együtt a Nimród csillagkép Eridanus folyóba lépő lábával, a Rigel csillaggal. Hozhat ez bármely értelemben egy új úton való elindulást – de belső elindulásnak, befelé való haladásnak mindenképpen ideje van. Bármire, ami kint van, most különösen hangsúlyos, hogy magunkban keressük az okot adó választ! Most olyan idők járnak, hogy gyorsan át is láthatjuk, meg is érthetjük, mi és hogyan működik életünkben.

ZenTai Anna

asztrozófus