2018. szeptember 18. kedd – 19. szerda – 20. csütörtök

2018. szeptember 18. kedd – 19. szerda – 20. csütörtök

angyali

A Mars és az Uránusz jelenlegi kapcsolata kedden éjszaka egzakt, vagyis ezen az éjjelen, illetve szerdára virradó álmaink üzenetében is nyomon követhető. Az Uránusz itt a főszereplő, aki a vízöntő Marsot is uralja, az Uránusz pedig azt az őserőt képviseli, ami maga a tudattágító erő! Vagyis az egész mostani nagy égi színjáték lényege: kitárni a tudatunk kapuit egy még tágabb és tisztább világra, amely eddig is ott volt előttünk, de valamiért nem láttuk meg azt! A tisztulással, szabadulással járó felismerések, felfedezések, megértések ideje ez. A vízöntő Mars oldaláról az analógiák láncolatában megjelenhet a “szabad akarok lenni”-től kezdve, a “nagy erővel hagyom el eddigi korlátaimon keresztül” egészen a “szabadon, nyíltan, egyenesen mutatom meg érzéseimet, szeretetemet” állapota is. A látszólag hátráló bika Uránusz visszatér egy olyan lehetőséggel most számunkra, amely által megválthatjuk önmagunkat! Hirtelen és váratlanul robban be életünkbe, a szabadság és a vágyaink megvalósításának szelét hozva. A szellemi korlátok elhagyása által, a tisztulás és a tudati kitörés által az anyagi, kézzel fogható létezésben is megvalósulhat a változás, mely szabadságot, új kezdetet hoz.

A Nap és a Merkúr közeledő együttállását is érezhetjük, amely 21-én hajnalban lesz majd egzakt – ez 20-án este főként, de ezen kívül is bármikor, fontos, a múltat rendező, nagy beszélgetésekre, információcserékre ad lehetőséget. A rálátó megértés által léphetünk el régi önmagunktól, múltunktól.

Szerdán a Mars a Bak csillagképbe érkezik, ezzel már a megszületett Fény és értékek őrzését, vigyázását üzeni. Erőt, hogy felvállaljuk sorsfeladatainkat és végezzük hívatásunkat. Most, az első napokban még a múltra való visszaemlékezés fázisában leszünk – visszatekintve a múltba, megláthatjuk, mi is képvisel számunkra isteni minőséget. A Hold ezen a szerdai napon a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részén lassan leúszva, leszállítja nekünk az isteni erőket, a tudást és a gyógyító képességet is.

Csütörtökön a Nap együttáll a Szűz első lábfejével, az Alaraph csillaggal. Az arab hagyományban “a legnagyobb tudású” nevet kapta ez a csillag. Tudás, felismerés kell ahhoz is, hogy el tudjunk lépni attól, ami nem vagyunk és elinduljunk azon minőségek felé, ami igazán hozzánk tartozik. A cselekvő lépések napjai ezek, egy teljesebb, szabadabb életre irányuló tudati tágulással, új és más, fényesebb, felemelőbb, boldogítóbb gondolatok felé nyitással!

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest