2018. szeptember 17. hétfő

2018. szeptember 17. hétfő

amaikép

 

Ma, a délutáni – esti órákban a Hold a Szaturnusszal egyesül, a Nyilas csillagzat íjánál. A nyár nagy tapasztalatait elhozó, valóban életképes és értékes minőségekre rámutató Szaturnusz, itt az íj felett, jelképezi, hogy kikristályosítottuk magunkban, mik is a valódi céljaink, mik azok a dolgok, amelyek igazán “haza”hívják a lelkünket. A mai nap ráerősíthet erre az üzenetre.

Vannak időszakok, amikor azt veszem észre, hogy kellemesen lelassulok és amikor írok, akkor a szokásosnál lassabban, finomabban, sokkal szebben kanyarítom a betűket, mint szoktam. Valami békesség, nyugalom, csend-érzés jár át, maga a “Jelenlét”. Ilyenkor már biztosan tudom, hogy éppen Hold-Szati együttállás van. 🙂

Ez az együttállás nem csak a koncentrációs készségünket fokozza, de e két erő egyesülésekor még a szokásosnál is könnyebben adhatjuk meg magunkat a Jelenlétnek. Csak lenni, áramlani, érezni, érzékelni, figyelni, békességben, elcsendesülve, érezve minden finom rezdülését a lelkünknek. Ezt az ajándékot adhatja számunkra ez az együttállás.
Mindemellett, tekintetünket az égbolton végigemelve láthatjuk, hogy a Nap és a Merkúr az Oroszlán teremtő, nemző része alatt járva, lassan az Arató Szűz elrugaszkodó, keresésre és kalandokra induló részéhez érkezik. A kiáramló kreatív, alkotó erők így nagy utakra indítanak, a belső elindulás megkezdődik. A Vénusz az Angyali Szűz alatt járva, finom, tiszta, angyali erőket biztosít és angyali segítőink által kapott jelek százait hozhatja elénk. A Jupiter a Mérleg alatt üzeni: most meghalljuk szívünk igazságait, melyek a földi törvényeket és szabályokat magasan felülírhatják. Az égi Rendet érezve, a lélek útját járva a harmónia és teljesség csodája élhető meg.

ZA.