2018. november 17. szombat – 18. vasárnap

2018. november 17. szombat – 18. vasárnap

befeléfény

Régi rendszerek, minták, működések elengedésének, lezárásának, eddig járt sorskörök befejezésének van ideje. Mindez tetőzik majd 20-án és 26-27-én is. Egyre mélyebbre haladunk önnön belső világunkban, hogy az itt fellelt fényt majd a felszínre hozhassuk. Az igazságok egyre inkább felbukkannak a mélyből, napvilágra kerülnek az eddig rejtett dolgok, ennek tetőzése és az igazság fényének győzelme november 26 lesz. A Nap most a Mérleg és a Kígyó Feje csillagképek alatt jár – nem csak a szívünk került mérlegre, de ideje van az ösztönös működéseinkre rálátva tudatosítani, felemelni azokat és élni a tudatos irányítás képességével, magas szintű átlátásra törekedni, hogy önnön erőinket irányítva sorsunk alakulását kézben tartsuk.

SZOMBATON a délelőtt mély lelki szintekre vezet, önazonosságunkat megtartani fontos lehet. A minket mélyebben érintő élmények rámutatnak arra, mit van ideje kitisztítani, feloldani a lelkünkben. Az este a megújulás erejével, összegzéssel érkezik. Érdemes most kicsit megállni és  a következő napokban-hetekben végiggondolni, hogy az elmúlt időben hogyan alakítottuk emberi kapcsolatainkat, tudtunk-e szívből szólni egymáshoz, őszintén és megfelelően fejeztük-e ki magunkat? A hajnalban hátrálni kezdő Merkúr az információk áramlásában, közlésekben, kommunikáció terén visszatérő helyzeteket és lehetőségeket mutat. A Skorpió-Kígyótartó átalakító csillagteréből halad vissza, egészen december 6-ig, a Mérleg csillagai alá, a jövő igazságait megmérettetni újra, hogy a tiszta igazság fényében haladjunk majd újra a hétköznapi életben.

VASÁRNAP jól össze tudjuk hangolni az ösztönösséget, intuíciót és a cselekvéseket. Mély érzelmi inspirációk, késztetések érkeznek, átalakítunk, változtatunk, befejezünk. Este már érzékelhetővé válnak a valódi válaszok az éppen aktuális kérdéseinkre, vagy olyan igazságok, amelyek megvilágításával erőre kapunk.

Zentai Anna

asztrozófus