2018. március 12. hétfő – 13. kedd

2018. március 12. hétfő – 13. kedd

andri perzi

A Nap a Halak csillagkép visszaúszó halánál jár, így újra előkerültek a még el nem végzett feladatok, meg nem élt vágyak, teljesítetlen kívánságok, amelyekre ideje figyelmet fordítani. Vajon mi az, amit most ideje van újra elővenni, visszaidézni, újra működtetni, használni? Mik azok a lehetőségek, amelyekkel ideje van élnünk?

A Nap, a Merkúr és a Vénusz is a Táltosló, a Pegazus csillagkép alatt járva közvetíti az égi üzeneteket, megoldó, előre segítő ötleteket és váratlan útmutatásokat, hogy sorskörünket teljesíteni tudjuk, dolgainkat végigvigyük. A Mars utolsó óráit tölti a Skorpió csillagterében, még van időnk megszabadulni az energiarabló, méltatlan minőségektől és visszanyerni erőnket azon dolgok által, melyek erőt, szenvedélyességet, lelkesedést adnak.

HÉTFŐN a Hold a Nyilas csillagképben haladva, a hajnali álmok idején áll együtt a Plútóval, amely a csillagokat rejtő végtelen univerzum küszöbe a mi rendszerünkben. Lelki erőt, megújulást meríthetünk álmainkból. Érzéseinket, lelki önazonosságunkat regenerálhatjuk, ráébredhetünk a bennünk lakozó, misztikus, erőteljes képességre, mellyel a világunkat tudjuk megváloztatni. A hajnali-reggeli órákban érzelmi alapú, ösztönös cselekvésekre, intuitív tettekre vagyunk képesek, rájöhetünk, hogyan hangoljuk össze az égiektől kapott erőt és tudást a múltból visszatérő lehetőségekkel. Délelőtt a lélek igazságait, az égi akaratot tisztán érzékelhetjük, hétköznapi szinteken a hivatalos, jogi ügyek intézéséhez, utazás és tanulás szervezéséhez is támogatást kapunk. Délután egyértelműbb lépést tehetünk azért, hogy minden függőségtől mentesen, szabadon létezzünk.

KEDDEN a Hold a Bak csillagképben halad tovább, amely az isteni fény, a világosság őrzésének, óvásának hívatását üzeni. Álmaink során a múltba tekinthetünk vissza, meglátva az isteni minőséget. E napon egzakt a Vénusz és a Szaturnusz racionalizáló fénykapuja, melyet már pár napja érzékelhetünk. A termékeny, alkotó, művészi erőinket most a múltból visszatérő minőségekhez kapcsolva tudjuk működtetni – ihletet meríthetünk a múlt élményeiből, emlékeiből, a már megszerzett képességekből, vagy a múltból visszatérő dolgokból, személyektől is. Párkapcsolati vonalon is újra időszerűvé válnak még nem elrendezett minőségek, teendők. A visszatérő vágyak most a valódi értékekre mutatnak rá és egyben komfortzónánk határaira is. A Szaturnusz mögött a hazatérés üzenetét hordozó Nyilas és a védelmet üzenő Pajzs ragyognak. Most eldől, mi életképes a kapcsolatokban! Ami valóban a lelkünk szerint való, hozzánk tartozik, ami igazi értéket, isteni minőséget képvisel, az stabilizálódik – minden másnak ideje van elmúlni. A Nap és a Jupiter emelő kapcsolata segít ehhez tisztán rálátni az eddig rejtett igazságokra, a mögöttes, valós működésekre. A fény és az igazság bolygói érzelmi, lelki inspirációkat mutatnak most. Vajon mire késztet minket a tisztánlátás és mit tudunk ma megvalósítani az által, hogy merünk a gyakorlatban is a lelki hívásaink szerint működni?

Zentai Anna

asztrozófus