2018. február 28. szerda

2018. február 28.

ég

A Hold álmaink idején még a szeretetteljes engedés – elengedés üzeneteit hozza. Ideje megválnunk a visszahúzó minőségektől, immár annak tudatában, ami valójában lélekazonos. A nap folyamán a Hold az Oroszlán csillagképben halad, ennek is a karma körére, a Cselekvéseink Útjára hajló, rálátó fejénél, így ez a nap egyértelműen a tiszta rálátás idejét hozza el! Most érdemes a múltba és önmagunkba tekinteni, szembesülni, tanulni. Fontos ösztönzéseket a délután során kapunk, este pedig figyeljünk arra, amit lélekben igaznak érzünk! A látszat és a külcsín ne tévesszen meg!

Ma, de különösen az esti órákban, ideje van gyógyító szavaknak és a múltban még nem rendezett eszmecseréknek, beszélgetéseknek, vagy önkifejezési lehetőségek kihasználásának. Az egyenes beszéd, a nyíltság, őszinteség, most kiemelten követni való példa, ami fejlődést, eredményt hozhat.

Mindenképpen figyeljünk lelkünk hívásaira, arra, hogy mi a saját véleményünk, a saját igazságunk! A mélyen rejlő valóság válhat most láthatóvá, érzékelhetővé, ugyanakkor ideje van a megújulásnak, szintlépésnek is, amit mindezek mellett könnyedén, mintegy égi segítséggel tehetünk. Visszatérő lehetőségek kihasználásának, változásoknak kedvez az idő.

Zentai Anna

asztrozófus