2018. december 03. hétfő – 04. kedd – 05. szerda

2018. december 03. hétfő – 04. kedd – 05. szerda

angyal

HÉTFŐN a Hold a Szűz csillagképben a jövőbe tett lépéseket, a megtalálás minőségét erősíti. Este az Angyal finom fényű csillagai alatt áll együtt a vágyakat gerjesztő, lélekben harmóniát és békét hozó Vénusszal. A lelki termékenység órái ezek, lágy angyali erőkkel, lelki nemesedés igényével átszőve, melyet a szemben álló Uránusz kíván kiegészíteni a korlátokból való szabadulás megváltó élményével. Az út összegzése, az újra való nyitottság inspirálja a lelki harmóniára törekvést, mindezt pedig segíti mély, belső igazságérzetünk. Gyógyító erőinkkel eközben már a jövő áldásainak készítünk teret. A Tejútra lépő Nap által mostantól kiemelt ideje van annak, hogy tudatosan teremtve megtaláljuk önnön belső fényünket, értékeinket, erősödjünk az önirányítás, a cselekvőképesség, az önálló életvezetés minőségében. Mindez által tudunk most lezárni és elkezdeni is.

KEDDEN a Hold a Mérleg csillagképbe lépve, lelkünkben tisztán érzékelhetővé teszi a lényegi igazságokat. Ismét megtapasztalhatjuk azt, hogy az égi rendeltetés magasan felülírja a földi törvényeket és szabályokat. 7-én pénteken lesz majd egzakt a Mars és a Neptunusz egyre közeledő együttállása, amely mélységesen mély lelki-érzelmi erőt kelt életre bennünk. Akár olyan érzelmek is előkerülhetnek most, amelyeket önmagunk elől is elnyomtunk. Megérzéseinkben, érzékfeletti képességeinkben erősebben bízhatunk. A Hold kedden lelki impulzusokkal, érzelmi inspirációkkal erősíti ezt a folyamatot, a délutáni-esti órákban. A múlt igazságai érződnek és emelnek közelebb ahhoz, hogy lelkünk mélyéről felhozzuk az erőt, a szabadság és bátorság erejét, hogy önmagunkban-önmagunkkal tisztázva szebb, új jövőt alkossunk. Ez az együttállás az igazán mély és őszinte érzések mellett az egyenesség, nyíltság és bátorság erejét is jelenti. Befejezése jön egy folyamatnak, az egység jegyében, ugyanakkor alig kezdődik el valami, már érezhetjük is, milyen új minőség indul el. A Halak által befejezünk, korszakot váltunk, a Mars ugyanakkor megadja a kezdő lökéseket az új életminőség előkésztéséhez, a mély erőgyűjtéshez, az új korszak megteremtéséhez!

Mindezek mellett szerdán lesz egzakt, de már érezhető a Nap és a Neptunusz kvadrát fényszöge, mely által mélyen és tisztán láthatunk rá önmagunkra, a bennünk működő és zajló folyamatokra, minőségekre. 6-tól a Merkúr direkt irányba fordul az égen – beindul a hétköznapi, gyakorlati szinten is a hírek, üzenetek, információk áramlása. Mindent összevetve, a jelen időszak kiemelt üzenete, hogy a legmélyebb érzéseinkkel és önvalónkkal szembesülünk most, nincs több rejtegetni való, saját magunk elől sem! Ha felszínre hozzuk ezt az erőt, az szabadulást, megkönnyebbülést, teljességet hozhat számunkra.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest