2018. augusztus 18.-20. Csillagüzenetek a hosszú hétvégére

2018. augusztus 18.-20. Csillagüzenetek a hosszú hétvégére

 hullámos

Röviden összefoglalva: az oroszlán Nap az életörömök megélését, a Hold és a Merkúr az elengedést, a Vénusz a továbblépést, a Szaturnusz és a Plútó a régi berögzült gondolatok meghaladását, a Mars és az Uránusz az anyagi bőségre, testi örömökre és a fizikai létezés élvezetére való nyitást segíti most. Ezt a hétvégét azon kívül meghatározza a Jupiter és a Neptunusz trigonja, amely a mélységekből felszínre kerülő (belső) igazságról, mély tisztulásról, szabadulásról szól – figyeljünk arra, ami mélyen megérint, tűzbe hozza a lelkünket és kezdjük el vizsgálni azt az önismeret szempontjából!

SZOMBATON a Hold az égi ítéletet érzékeltető Mérleg csillagkép közepétől egyenesen a Skorpió és Kígyótartó csillagzatok elejéig vándorol. Estére éri el a Skorpió ollóját, így ez az este kitűnő elengedni mindazt, ami eddig visszatartott mindattól a jótól, amit szeretnénk magunknak. A Vénusz ma áll együtt az Arató Szűz szívével, az Auva csillaggal – ezen a napon az ölelés és a kitárt szívek főszerepet kaphatnak.

VASÁRNAPTÓL emberi kapcsolatainkat, párkapcsolati működéseinket illetően megkezdődik a továbblépés, a jövő felé lépés ideje. A Hold ma a Skorpió-Kígyótartó gyógyító, mély igazságokat érzékeltető csillagterében jár. Reggel a Merkúr a karma körén előre kezd haladni, így gyakorlati, látszólagos szinten is beindulhat a kommunikáció, az információk áramlása. A Rák csillagkép elengedő szeretetet jelképező ágáig, az Olló-csillagig tért vissza, hogy az elengedés és önállósodás üzenetét megerősítse. Kora délután a Hold együttáll a Skorpió szívével, az Antares csillaggal – a legmélyebb szeretet és szerelem válik érezhetővé. Ezzel az erővel vagyunk képesek mindent átalakítani, világokat megváltoztatni. (Jupiter-Neptunusz – igazság és mélység – trigon 10:56-kor.)

HÉTFŐN a Nap együttáll az Oroszlán csillagai között az Adhaférával, amely a királyi hím sörényének csillaga. Bármilyen formában jelenik meg most előttünk a haj, a sörény, az életerő, a potencia, a fenségesség és szabadság jelképe, az az élmény erőteljes lehet és közvetít valamit. A Hold folytatja útját a Skorpió-Kígyótartó mágikus, gyógyító erőkkel ellátó csillagterében és hétfő estére, ezen a hétvégén túljutva, végleg képesek leszünk elengedni mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket és fellépni egy magasabb, emberibb minőségbe.

Zentai Anna

asztrozófus