2017. szeptember 26. kedd

2017. szeptember 26. kedd

piros szép

A belső világunk legmélyebb titkait kutatjuk e napokban, teremtő erőink tudatos használatát magas fokon művelhetjük, ha akarjuk, de a testet-lelket gyógyító tevékenységeknek is ideje van most. A Hold a Nyilas jegyében a magasabb világokra, a tágabb összefüggésekre, az isteni igazságra való ráérzékelést teszi lehetővé. Igazságérzetünk ilyenkor erősödik, a lelkünk rezonál a hamisságokra is és ez a belső iránytű nagy segítségünkre lehet.

A keddi álmok és a reggeli órák mély érzelmekről, félelmek és lehúzó érzések kitisztulásáról, az egység élményének megvalósításáról is szólhatnak. Az érzések áramlását érdemes engedni, így vezetnek a szabadsághoz és a megoldáshoz. A reggeli – délelőtti órákban a férfi mintákat, férfi szerveket lehet kiemelten gyógyítani. Ösztöneink tudatos uralásáról, irányításáról és megéléséről (nem elfojtásáról) hoznak üzenetet a történések. Az életöröm, életszeretet, a bátorság ereje sokat segíthet.

Napközben, különösen késő délutánra már a Tejútra lép a Hold, az érzékelésünk fokozódik, intenzívebb, tisztább álmok jönnek. A lélek számára beavatások érkeznek, mélységeiben ismerhetjük meg életünk, sorsunk, világunk működését.