2017. szeptember 21. csütörtök

2017. szeptember 21. csütörtök

cíp

A mérleg Hold által ma a lelki egyensúly keresése jellemző, a kívül-belül kellemes élményekre vagyunk fogékonyak, a mögötte lévő Szűz csillagkép pedig továbbra is a belső munkák idejét üzeni, de a mai napon már az előrelépések, a teljességel élt hétköznapok elősegítése aktuális. Még mindig terítéken van a mélyebb titkok, eddig rejtett dolgok, illetve mélyebb érzelmek előkerülése, megértése, megbeszélése és ez egyre inkább változtatásokra késztet.

A Vénusz ma együttáll az Oroszlán ragyogó szívével, a Regulus csillaggal, így a szeretet sugárzása igen erős. A feltételektől, elvárásoktól mentes, önzetlen, tiszta szeretetben való létezés üzeneteit éljük!

Kora este a megújulás, az átalakulás órái érkeznek. Ideje figyelnünk arra, mi által szárnyal a lelkünk és megtenni felé a szükséges lépéseket, vagy merni megélni azt. A mélységekből lelki erőt meríthetünk, kapcsolatokról és önazonosság fontosságáról tanulhatunk. Ami nem tetszik – azt nem kell elfogadnunk. Ami jólesik a lelkünknek – arra érdemes megnyílni és engedni a változásokat, melyet beindít.