2017. szeptember 19. kedd

2017. szeptember 19. kedd

kék cs.köd

Égi testvéreink nagy része az Oroszlán és a Szűz csillagképek alatt, illetve a Szűz zodiákus jegyében jár. Itt az idő elvégezni hétköznapi és emberi munkáinkat, tenni a dolgunkat, az apró-cseprő, mindennapi teendőinket, ám mindezt az élet örömével és szeretetével. Hiszen a szeretettel, szer-elemmel végzett munka ad igazán szép perceket, így válik a hétköznapi élet és annak minden tevékenysége szentséggé.

Keddi álmaink már a jövőt idézhetik. Tisztítanak, oldanak. Déltájban nagy erőt ad sorsunk átalakításához, önmagunk felemeléséhez a Hold és a Plútó összeadódó ereje. Este pedig a hit és bizalom próbája, a bölcsesség vizsgája, a kényelmi zóna elhagyása, a félelmeken való túljutás, a teljesség és szentség megélése válik kézzel foghatóvá.

Az Oroszlán alatt járó Hold által ösztöneink és érzésvilágunk uralása van terítéken, estére aztán a Napot követve a Hold is az Arató Szűz ellépő, elrugaszkodó lábához ér és a szerdára virradó egyesülésük által itt lesz látható az újhold – új útra lépve, új energiákkal, a múlt lerendezésével, új kalandokkal érkezik el egy új lelki ciklus.

Szerdára virradva a Vénusz a Szűz jegyébe ér az évkörön. Finomabbra hangolt vágyak és érzelmek ideje jön, rendrakás nőiségben, párkapcsolatokban, kapcsolati mintákban. Minél inkább merünk rendet tenni életünkben (kívül és belül), annál inkább tapasztalhatjuk a harmóniát, a békét, a termékenységet, a bizalom állapotát. Mindemellett szintén szerda hajnalban éri el csúcsát, de már kedden érezhető egy olyan időminőség, amelyben a mélységes, meghitt beszélgetésekre, rendező eszmecserékre és érzelmek oldására, lelki szabadulásra, szellemi-lelki egyesülésre kapunk inspirációt. Titkok kerülhetnek kimondásra vagy megértésre, szavakkal lehet oldani, mély tartalmakat felszabadítani.