2017. szeptember 11. hétfő

2017. szeptember 11. hétfő

búza katica

Álmaink idején ma is érzékelhető a Vénusz együttállása az Oroszlán tekintetének csillagával. A Hold a Bika csillagképben halad, a nap második felében a Pleiadok (Fiastyúk) csillaghalmaz alatt, így rendkívül termékeny nap elé nézünk.

A Jupiter ma halad el a Szűz legfényesebb csillaga, a Spica (Kalász, búzakalász) alatt. Az élet nagy igazságait, az isteni törvényt, a hitet, a bölcsességet, a bizalmat, az életkedvet és derűt mind a Jupiter jelképezi. Ő nyitja most meg ezzel az angyali birodalmak kapuját, így mától az angyalokkal való kapcsolódásunk és együttműködésünk kiemelten ézékelhető. A Szűz előrelépő lábfeje bármely értelemben idejét mutatja a lépések, előrelépések megtételének, a jövőt elrendező tetteknek, a haladásnak.

Négy bolygó is halad most az Oroszlán csillagai alatt, így a Spica aktiválódásával összeadódva rendkívüli ideje van most annak, hogy múltunkba visszatekintve, tisztán rálássunk arra, mit is aratunk most le életünkben és azt mi által, milyen döntéseink, cselekvéseink, tetteink által vetettük el. Ebből okulva sorsunk irányítását hatékonyabban vehetjük kézbe, kiléphetünk folyton ismétlődő ördögi körökből.