2017. szeptember 09. szombat – 10. vasárnap

2017. szeptember 09. szombat – 10. vasárnap

delfin ppár

SZOMBATI álmaink határok átlépésére, gyógyulásra ösztönöznek. A Hold ma a Halak csillagképben, majd a Kosban jár – ma történik meg lelkünkben az elmúlt időszak élményeinek összegzése és egy új kezdet.

A Nap és a Plútó emelő, lelkesítő, inspiráló kapcsolódása által tisztán átláthatjuk a rendszert, melyben életünk működik és megkapjuk a motivációt a cselekvő változásra, a nagy átalakulásra. Kora délután a Hold és az Uránusz együtállásával eljön az ideje letenni lelki terheket, bevégezni családi karmát vagy egy aktuális karmikus kört, szabadon megélni belső hívásainkat.

VASÁRNAP hajnalban a Merkúr a Szűz jegyébe lép. Saját uralmi jegyében az elemző gondolkodást, az értelem és intellektus erejét, a rendező beszélgetéseket segíti. Mögötte továbbra is az Oroszlán csillagkép ragyog, mely szellemi erőink uralására, irányítására hívja fel a figyelmet. E napon áll együtt a Merkúr a Regulus csillaggal, így szavainkba, beszélgetéseinkbe, a szeretet fény-erejét tehetjük.

Délután a jövőt és a szabadságot érintő sugallatok, felismerések érkezhetnek. A Vénusz ma áll együtt az Altarf csillaggal, a tekintet csillagával, mely nem csak a szemekre, de a tudat fókuszálására is vonatkozik. Amire most figyelünk, megnyílunk, azt tápláljuk a következő időszakban.

Az Uránusz az egyik leglassabban haladó bolygó az ősprincípiumok között, így az általa jelölt élményeink dominánsak és nagyobb hatókörrel bírnak. Ma a felfelé úszó hal fonalának omikron csillagával, a Torcularis Septentrionalis csillaggal áll együtt. A hirtelen, újszerű, reformokat hozó planéta a csavarok, fordulatok csillagával egyesülve különleges élményeket produkálhat. A karmatisztítás ereje találkozik a karmikus kör zárásának fordulatot hozó, hazarepítő fényerejével.