2017. szeptember 08. péntek

2017. szeptember 08. péntek

20170908_123415

Az Egység megteremtésén dolgozik a lélek. Egy hosszabb és egy rövidebb ciklus is most zárul. Lelki szinten már érezhető lehet az új kezdet, de még a lezárás fázisában vagyunk. Ideje elfogadni a múltban elkerült, most visszatérő ajándékokat és kilépni a régi gondolati sémákból, rossz érzésekből.

A Vénusz az Oroszlán csillagképbe érkezik, az önmagunkra, múltunkra való rálátás kezdődik meg, finom erőkkel. Rálátás és elengedés most még egyszerre jelentkezhet.

A délutáni – késő délutáni órákban érzelmi inspiprációt kapunk, párkapcsolatokban különösen segítő és harmonizáló lehet a múlt visszaköszönése.

Az esti órákban lélekben új kezdet jön, teljesen átalakíthatjuk a régi kereteket, megújulhatunk érzelmekben, önazonosságban is.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy nem a keretektől és feladatoktól való mentesség, hanem a keretek és feladatok önként történő megválasztása jelenti a szabad akaratot életünkben. (Éppen ezért kedvelem jobban a „szabad választás” meghatározást.)

Ha ügyesen teremtünk, akkor felismerhetjük: az egyik úton belső feszüléssel és a külvilág számára látszólagos, vetített képpel és nyugalommal találkozunk – a másikon pedig, a külvilág feszül ugyan, de számunkra adott a lelki béke (ami a világ előtt is példa értékű!).