2017. október 14. szombat – 15. vasárnap

2017. október 14. szombat – 15. vasárnap

ég

SZOMBATON a Hold a Rák csillagképben és az Oroszlánban jár – az elengedő szeretet megélését a múltra való rálátás, múltból tanulás követi. A reggeli – kora délelőtti órákban az elengedés, a lelkünket nem tápláló, nem éltető, nem feltöltő dolgok levágása van terítéken. Késő délelőttől aztán az Oroszlánba érő Hold az ösztönök uralását, a lélek működésére való rálátást hangsúlyozza.

Déltájt a Vénusz a Mérleg jegyébe lép a Zodiákus évkörön. Saját uralmi jelébe érve, levegős, szellemi töltést kap most. A társas kapcsolatok, azok megléte, harmóniája, egyensúlya kiemelkedő szerepet kap a következő hetekben, akár csak a művészetek, vagy a külső szépség, ami gyönyörködtető a lélek számára is. Késő este fontos meglátásokat szűrhetünk le önmagunkról, kapcsolatainkról – a múltból tanulva, a jövőért téve, lépve, rájöhetünk, hogyan érdemes tovább cselekednünk.

VASÁRNAP a Hold tovább vándorol az Oroszlán csillagzat alatt. A déli órákban érinti a Regulus csillagot, az Oroszlán szívét, a feltételek nélküli szeretetről tanulunk most! Pusztán ebben az állapotban lenni, élni, bármely elvárástól, várakozástól mentesen, erőssé és sebezhetetlenné teszi a lelket. Lelki inspirációkkal, angyali üzenetekkel, váratlan élményekkel, felemelő érzésekkel és gondolatokkal is ellát bennünket ez az időszak.

A Merkúr és az Uránusz szembenállása teljesedik ki vasárnap. Az évkörön ez a Kos-Mérleg kardinális, új minőségeket elindító tengelyén látható, főként kapcsolatokban és önérvényesítésben, távoli, vágyott célokban lehet érzékelhető; a csillagképek körén pedig a Szűz-Halak csillagzatokat érintve, a szellemi munkák, gondolati rendezkedések, a jövőre vonatkozó beszélgetések, illetve egy sorskört beteljesítő teherletétel, felszabadulás, az eddig járt ördögi körből való kilépés együttese mutatkozik.

Igény mutatkozhat világos, tisztázó eszmecserékre, kitágulhatnak gondolatban hitt korlátok, beköszönhetnek új, szellemi lehetőségek. Felszabadító beszélgetésekre, új és meglepő információkra, az eddiginél másabb, még ki nem gondolt, újszerű megoldásokra is lehet számítani.