2017. október 04. szerda

2017. október 04. szerda

sky06

A Hold a Halak csillagképbe érkezett, a visszaúszó hal csillagai alatt jár, így a mai napon a múlt köszönhet vissza. A reggeli – délelőtti órák alkalmasak arra, hogy számba vegyük azokat az önáltatásokat és vélt félelmeket, melyek miatt nem engedjük magunkhoz mindazt a jót, ami ezek mögött vár ránk.

A nap ma együttáll az Auva csillaggal, az Arató Szűz szívével, így ideje van rendezni múltat, jelent, jövőt, minden irányban a maguk helyére tenni a dolgokat, vetni és aratni a szeretetet, felolvadni egy ölelésben, vagy erőt küldeni annak, akinek éppen szükséges.

Közelítenek domináns idők is, amelyek által világosan kimondhatunk és megbeszélhetünk fontos dolgokat (8-án), illetve egyúttal gyökeres átalakításokat tehetünk, saját kedvünkre és önerőből, önálló döntések által (9-10-én). Mindez jelentősen érinti kapcsolatainkat és erősen szól arról, hogy ideje nem másoknak, hanem önmagunknak megfelelni.

Napközben bármi is okoz (akár kellemes, vágyakat keltő, vagy feszítő) érzést, a megoldás mindenre ugyanaz a minőség lesz: a türelem, a felvállalás, a felelősségvállalás, a félelmek meghaladása, a komfortzóna elhagyása, a hit megerősítése. Estére új kezdet ideje jön.