2017. október 03. kedd

2017. október 03. kedd

isten-király-NŐ

A mélységek és a magasságok jelenhetnek meg a mai napon, mind lelkiekben, érzelmekben és megélésekben. Ilyenkor nem árt tudni, kik és milyenek is vagyunk valójában, mit is akar a lelkünk, hiszen az életünk is arra tart, amerre a belső hívások visznek. Ha ésszel felülírjuk, akkor legfeljebb kerülő úton megyünk.

Ma a déli óráktól érdemes engedni az érzéseknek, az intuíciónak, a lelki hívások követésének és nem hagyni, hogy bárki kívülről elbizonytalanítson, csak megélni, amit a lélek érez. A lélek minden szintjén zajlik a tisztítás a délutáni órákban. A Hold a Vízöntő második hullámánál jár ekkor, így mindez azért jön, hogy egy szebb és boldogabb, könnyebb, szabadabb, teljesebb jövőt tegyen lehetővé.

A Nap elérte a Szűz csillagkép közepét, ma áll együtt annak Vindemiatrix és Porrima (Carmenta) csillagával. Előbbi csillag által a szüret idejébe érkezünk, ami nem csupán a beérett szőlőfürtök leszüretelését jelenti, hanem eddig növelt, eddig táplált minőségek leszüretelését, learatását. Illetve most tudunk igazán felfigyelni arra, hogy világunkban a valódi értékeket nem a hangos, hivalkodó, csillogó minőségek, nem a fényűzés és önhangsúlyozás jelenti, hanem valami más, ami csendben, finoman húzódik meg a háttérben, ami nem kiabál, nem erőltet, nem a külsőségekről szól. Utóbbi csillag pedig a Szűz öle, méhe, amely termékeny, teremtő erőivel nyit kaput új dimenziókra. Közelíti már a Nap az Auva csillagot is, mellyel szerdán áll együtt és a Szűz közepén ragyogó szívet rajzolja ki, az innen induló két karja pedig a szeretet erőivel való átölelésről is szólnak. Szeretettel, békével rendet tenni kívül és belül, vagy akár egy ölelés által kapukat nyitni, ennek is mind ideje jön.

Az esti órákban egzakt, de folyamatosan érzékelhető a Vénusz és a Plútó tüzesítő, energetizáló kapcsolódása. Itt az idő gyökeresen átalakítani a termékeny, létrehozó erőket, a szépséggel és harmóniával való viszonyunkat, emberi kapcsolatokat és párkapcsolati ideákat, női mintákat. Most tudunk átfordulni mindezekben is egy magasabb minőségbe, a szívünk szerint. Az égi jelek arra ösztönöznek, hogy kövessük azon érzéseinket, amelyek által szárnyra kap a lelkünk, ehhez uraljuk sorsunkat és merjünk fordítani rajt!