2017. november 18. szombat – 19. vasárnap

2017. november 18. szombat – 19. vasárnap

azújh

Az igazság érzékelésének újholdja köszönt ránk szombaton (12:43-kor egzakt). Lelkünk most tisztán ráérez a magasabb rendeltetésre, az égi akaratra, a színtiszta igazságra. Azt is érzékelhetjük, mi a helyes a jövő szempontjából, mi lesz a jó, mit érdemes hosszú távon működtetnünk. Érdemes megfigyelni azt, hogy a lelkünkben érzékelt mely igazságokat van ideje összeegyeztetni a földi törvényekkel, szabályokkal és ennek érdekében mit és hogyan tudunk elengedni, levágni, kitisztítani, milyen új dolgokat tudunk most elkezdeni, tiszta szívből, lélekből, érzésből elindítani.

Vasárnap fontossá válik erőink, gondolataink tudatos irányítása, ezzel együtt egy gyógyító erőtérbe érünk. Most arra érdemes figyelni, miben adja a sors számunkra az önmagunkkal való megküzdés és önfelülmúlás lehetőségét, miben tudunk érdmeben, gyökeresen változtatni, hogy igazá vágyaink teljesüljenek? A délutáni órákban a Hold a Skorpió szíve, az Antares csillag felett halad el – ezek az órák a legmélyebb szeretet érzékelésének jegyében telnek és lehetőséget adnak, hogy ennek jegyében átalakítsunk valamit a lelkünkben. Kora este a mélyebb lelki síkokon tisztítás, oldás zajlik. Ideje tudatosítani a még bennünk munkáló sérüléseket és félelem-építő megítéléseket, gondolatokat és megszabadulni ezektől!

Az Egység megélését jelentő, érzelmeket és érzékeinket fokozó élmények kedden fognak beindulni, amikor is elkezdhetjük a gyakorlatban is megélni, lehozni az érzéseket, a hó végéig azonban még lassan haladunk. A Szaturnusz, a megszentelés és a valódi értékekre való fókuszálás planétája december elsején éri majd el azt a pontot az égen, ahonnan áprilisban visszafordult, így decembertől még erőteljesebb beindulása tapasztalható mindannak, amit az utóbbi hónapokban vártunk, terveztünk, előkészítettünk.