2017. június 27. kedd

2017. június 27. kedd

nyali
Az önmagunkra való tiszta rálátás, az emlékezés és a múltból tanulás napja van. A Hold most végigvonul az Oroszlán csillagképen (ami szerintem nekünk, magyaroknak a Ló), így lelkünkre, érzésvilágunkra, családi ügyeinkre most ráláthatunk. Érzékelhetjük a létezés puszta örömét, az élet szeretetét. Megtanulhatjuk uralni lelkünket, ösztöneinket és szeretettel, de határozottan irányítani sorsunkat. Éjfél után áll együtt az Oroszlán szívével, a Regulus csillaggal a Hold, így az éjszaka folyamán a feltétlen szeretet sugárzó, ragyogó állapotát élhetjük meg.
A Vénusz a Bika csillagképbe érkezik, így mától a termékenység kiemelt időszaka nyílik meg. Akár munkában, akár valamely hobbiban, vagy életünk szebbé teremtésében szeretnénk érdemi eredményeket és gyarapodást, ezt az energiát most jól kihasználhatjuk. Emberi kapcsolatokban, művészi alkotásokban, zenében, földdel és növényekkel, szépséggel és esztétikával kapcsolatos minden tevékenységben, az eljövendő biztonság és bizalom megteremtésének érdekében most tudunk „vetni”, munkálkodni.
A Mars az Ikrek Mekbuda csillagával áll együtt, ez egy finomabb, szelídebb, jó értelemben visszafogottabb erőkifejtést és akaratot mutat most bennünk.
A déli órákban lelkünk uralása és a szeretet által tudunk bizalmat, biztonságot megvalósítani és életet lehelni földi, anyagi dolgokba. Kora délután félelmeink meghaladására, kioldására, hitünk megerősítésére kapunk ösztönzést. Ez a nap, különösen az este, alkalmas nagy igazságok kimondására, őszinte megnyilvánulásokra, tanulásra és megértésre, de meghitt beszélgetésekre is. A különbözőségek megértése által nagyot léphetünk előre. Késő este a szeretet és szerelem ereje a szabadsággal párosul – ha van még kioldani, tisztítani valónk, akkor erre kitűnő az este és az éjszaka! Karmikus kötelékek oldódnak ki, már egy új jövőn, új életminőségen dolgozunk.

Zentai Anna
asztrozófus