2017. június 22. csütörtök – június 23. péntek

2017. június 22. csütörtök – június 23. péntek

akék

A Nap és a Merkúr Nimród elengedő kezénél járva most az elengedésről szóló beszélgetéseket s a világos megértést segíti. Most érnek az Ikrek csillagképbe, Castor lábfejéhez, amely már az elengedés és megvilágosodás utáni útra indulás és továbblépés fázisa, a múlandón való túllépés időminőségét üzeni. Ezekben a napokban így a cselekvések és a kommunikáció terén már mindez megjelenik – az Ikrek Tejútra lépő lába egy magasabb minőségbe való fellépés lehetőségét is adja.

A Nap, a Merkúr és a Mars is a Rák jegyében jár, ami alapvetően a belső otthonteremtés és hazatalálás ideje, a lélek belső hívására hallgatva most fontos működtetni a befogadás, a táplálás és az elengedés minőségeit, mindegyiket a maga idejében. Ilyenkor érezhetünk motivációt, hívást arra is, hogy lélekcsaládunkkal kapcsolódjunk, hiszen a Rák nem csak a vér szerinti, fizikai családunkat, de a lelki társakat is jelképezi.

CSÜTÖRTÖKÖN a Hold az Ikrek jegyében jár, a Bika csillagképben, délután 15 és 16 óra között éri el a Bika Tejútra néző szemét, az Aldebaran csillagot, így ez az idő a magasabb, isteni minőségek meglátásáról, érzékeléséről, az előretekintésről szól. Estére pedig eléri Nimród íját is.

A késő esti órák a jövő tisztázásáról, a szebb jövő érdekében tett, egyelőre kisebb lépésekről szólnak.

PÉNTEKEN a Hold már a Tejútra emelkedik, érzésvilágunkban, érzelmeinkben, lelkünkben mélyebb, emelő megélések érkeznek. A Hold mögött Nimród a belső fénymunkákat, belső önfelfényesítést segíti. Este váratlan ötletek, sugallatok, zseniális megoldások és meglátások érkezhetnek.

Szombaton hajnalban (04:32-kor) teljesedik majd ki az újhold, a Rák jegyében, az Ikrek csillagkép lábánál, így belépünk egy új lelki ciklusba is, amikor az lesz a fontos, hogy lelki hívásainkra hallgatva, magasabb szintű útra lépjünk. A Vénusz és a Plútó szenvedélyes, érzéki, erőt adó, minden követ megmozgató trigon aspektusa valódi belső földrengésként érkezik a délelőtt folyamán, hogy eddig, vélt hiedelmeinket, önkorlátozásainkat merjük elhagyni!