2017. június 15. csütörtök

2017. június 15. csütörtök
hajó
A Fénymaximum idejéhez, Nimród koronázásához, illetve egy isteni erőket mozgató Nap-Szaturnusz együttálláshoz érkezve, elmondhatjuk: itt az idő, hogy cselekvően kézbe vegyük sorsunk irányítását, semmilyen külső (vagy belső!) eltántorítástól nem befolyásoltan, önálló gondolatokat teremtve, önálló döntéseket hozva, önálló lépéseket megtéve, a szívünknek leginkább helyes irányba fordítsuk hajónk kormánykerekét. Jó lesz. Ha mertek a szívetekre hallgatni.
A Hold ma a Vízöntő csillagkép alatt jár, így az angyali segítség ismét erőst velünk van, illetve egyszerre, vagy gyors egymásutánban jelenik meg a múlt feloldása és a jövő szépségeinek teret adó tisztítás. A reggeli órákban figyeljünk a hirtelen bevillanó sugallatokra, képekre, jelekre, megoldó és felszabadító gondolatokra, üzenetekre!
12:18-kor egzakt a Nap-Szati együttállás – a fény, a szeretet világosságát jelképező Nap és annak megtartó, megáldó erejét jelölő Szaturnusz egymással kiegészülni vágyó erőket mozgat. Vajon minek jön el az ideje? … a Tejúton mindez a szentséget képviseli, amit most hétköznapjainkba ültethetünk.
 
Zentai Anna
asztrozófus