2017. június 14. szerda

2017. június 14. szerda

a-kard-korona

Csodálatos csillagfénnyel ragyog ránk a mai nap, hiszen több égi kísérőnk egyesül meghatározó csillagokkal. A Vénusz a Kos alfa csillagával, a Hamallal kerül együttállásba, így most a nő van erőben (az érzéki, önmagában teljes Aphrodité és a bölcs Athéné egyesült ereje ez). A férfi emellett továbbra is a múlandó minőségeken való túllépésért munkálkodik (Mars az Ikrek csillagképben, Castor lábánál). (Hölgyeim, ne bízzuk el magunkat, lesz ez még fordítva is!) Minden vénuszi dologban (vágyak, testiség, anyagi megélések, termékenység, bizalom, szépség, emberi kapcsolatok, művészetek, zene, stb.) most távoli, jóleső célokat látva, új kezdet indul, megkülönböztetve már a fényes (szeretetteljes) és az árnyékos (szeretetben hiányos) oldalakat. Komoly szellemi küzdőerő, bátorság és hit keríti hatalmába tudatunkat, ezt csak erősíti a Bika szarvainál járó Merkúr, aki gondolatainkba és a ki-be áramló információkba a tartás/megtartás erejét csempészi.

A Nap ma együttáll a Nimród fejét jelképező Meissa csillaggal és övének második, Alnilam csillagával. Már érezhető tehát Nimród koronázása, amely a következő napokban aktuális. A Fény emelkedése a belső megvilágosodás növekedését és akár megtörténését is hozza. Most érzhetjük igazán, mit jelent a Szeretet minőségében élni!

A Hold a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedésénél jár. A lélek tehát most teszi magáévá belső hívatását, megszabadulva ezzel az eddigi korlátoktól. Hétköznapi szinteken még ma is tisztítunk – teret, tudatot, lelket egyaránt. A mai álmaink egyébként mély, igaz és tiszta, a jövőről szóló, vagy szebb jövő felé vezető üzeneteket hoznak.

Csütörtökön egzakt a Nap és a Szaturnusz egymásba fonódó ereje – tisztán ráláthatunk most félemeinkre, komfortzónánk határaira, hogy a Fény/Szeretet erejével meg tudjuk haladni őket! Megvilágosodhatunk abban is, mi képvisel isteni minőséget a számunkra (hiszen a Szaturnusz lényege, hogy az legyen biztos és stabil az életünkben, ami valóban isteni minőségben létezik, ami szentség a szívünknek, ami időtálló, igazán értékes!). Ez a szembenállás most az önirányítás és a saját erőink kezelésének összeadódó erejét hozza el, hogy küldetésünket beteljesítsük!