2017. június 10. szombat – 11. vasárnap

2017. június 10. szombat – 11. vasárnap

nyilas

A Hold a Tejúton halad tovább, ilyen napokon a belső hívások jócskán felhangosítva dübörögnek a lélekben. Most különösen érdemes a lelkünk hívó szavára hallgatni és követni azt.

SZOMBATON még adott a lehetőség, hogy az esetlegesen felszínre kerülő félelmekkel leszámoljunk. Álmaink már mutathatják, milyen félelmeket és hogyan tudunk meghaladni; de azt is, hol érezzük valójában a lelkünket emelő, kiteljesítő minőséget. A reggeli-délelőtti órákban szabadon szárnyal lélek és szellem, nagyszerű ötleteink, megoldó gondolataink támadhatnak, a korlátlan lehetőségekre érzékelhetünk. A lelki impulzusok a szabadság, az új kezdet felé emelnek.

Az esti – késő esti órákban ismét az inspiráció ereje keríthet hatalmába. Ösztönzést kapunk fontos lépések megtételére, utunk kiválasztására, vagy arra, hogy kiálljunk valódi akaratunk mellett.

VASÁRNAP a Nyilas csillagkép alatt járó Hold által a megszerzett tudást és élményeket már átadni, az isteni minőségben tapasztalt erőt árasztani kívánjuk. Ideje felvenni a kapcsolatot a magasabb világokkal, megcélozni a Szív mélyét, a Szeretet fényében teremteni, hogy teremtéseink a jövőben is ebben a minőségben működhessenek.

Délután a lélekben érezhető igazságok mutatkoznak meg, délután – estefelé pedig mély érzelmi, lelki, vagy spirituális élményeket ígérnek az égiek. 18 és 19 óra között jön el a meditáció ideje. Érdemes az érzésekre hallgatni, azokat megélni, illetve rájöhetünk arra is, hogyan teremtsünk tiszta teret a jövőben érkező áldásoknak.