2017. július 24. hétfő

2017. július 24. hétfő

csók

A legmélyebb megértéseket, felismeréseket most a valóban időtálló, értékes emberi kapcsolatokról és művészi alkotásokról kapjuk. Alkalmas az idő arra, hogy lassan, lépésről lépésre készülő, szívvel-lélekkel, komoly koncentrációval végzett művészi munkát hozzunk létre. De alkalmas arra is, hogy megértsünk és tanuljunk, felismeréseink által megváltozzunk, főként a szerelem beavatásai által. Komoly szellemi küzdelmet vívhatunk önmagunkkal a kapcsolatainkért, a biztonság és bizalom érdekében, gyógyíthatjuk régről hozott félelmeinket, blokkjainkat, felismerhetjük önkorlátozó magatartásainkat, így képessé válunk meghaladni azokat. Ahogyan összehasonlítjuk eddigi tapasztalásainkat a kapcsolataink terén, úgy értünk meg fontos dolgokat, ez által harmóniába kerülhet a lelkünk, szellemünk. A hit próbája továbbra is zajlik – életünk anyagi, materiális díszletei mögött a lélek valódi hívásait követni hitet és bátorságot igényel, ám ha ez megvan, jó úton haladunk.

A mai nap folyamán, különösen a délutáni – kora esti órákban tisztázó és megoldó beszélgetések, felszabadító megértések, szellemi inspirációk jönnek. Gondolataink uralására, korlátaink elhagyására ösztönöznek az égiek.

A Hold ma a Rák csillagkép elengedő ágánál jár, a reggeli órákban együttáll az Olló csillaggal, így ez a levágás, engedés, leválás ideje, majd 11 óra után az Oroszlán csillagképbe lépve, a lelkünkre, érzés- és ösztönvilágunkra való tiszta rálátás idejét hozza el.

BOLYGÓÁLLÁSOK

Nap – Rák csillagkép, Tegmine (menedék, védelem) csillag

Hold – Rák csillagképből az Oroszlánba lép

Merkúr – Oroszlány csillagkép sörénye, Adhafera (hajtincs) csillag

Vénusz – Bika csillagkép szarva, Nimród csillagkép Thabit csillaga (tűr-elem, tűrés)

Mars – Rák csillagkép első, megnyíló, befogadó ága

Jupiter – Szűz csillagkép előrelépő része

Szaturnusz – Skorpió és Kígyótartó csillagképek

Uránusz – Halak csillagkép, felfelé úszó hal fonala

Neptunusz – Vízöntő csillagkép, jövőbe ömlő víz

Plútó – Nyilas és Sas (Turul) csillagképek

 

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest