2017. július 03. – 09. Heti előrejelzés

2017. július 03. – 09. Heti előrejelzés

sky01

Hétfőn egy nagy, átfutó Víz-trigonnak köszönhetően az angyali sugallatok, az intuíciók ideje érkezik el. Kifejezetten tiszta és mély megérzések jöhetnek.

Kedden a múlt igazságaira derülhet fény. A Vénusz beér a Fiastyúk (Pleiadok) csillaghalmazba, így az esztendő legtermékenyebb időszaka következik – művészi, alkotó munkában, szerelemben, kapcsolatokban, de akár bármely hétköznapi tevékenységben kihasználhatjuk ezt az erőteret! A Merkúr a Rák csillagképbe lép, eljön a szeretettel való megnyílás, a befogadás ideje! Természetesen arra érdemes megnyílni, amire a lélek késztetést érez – amit pedig nem tud befogadni, arra illik nemet mondani.

Szerdán érdemes figyelni álmaink üzeneteit. A Vénusz közen az Ikrek jegyébe lép, így beindul az információáramlás is, méghozzá finom, harmonikus, szépérzékkel és békével megáldott formában. Az emberi kapcsolatokban e naptól lehetőségünk lesz összehasonlítani az egyik és a másik oldalt, hogy megértsünk fontos dolgokat.

Csütörtökön a Merkúr az Oroszlán jegyébe lépve a rálátó megértés, az egyértelmű, világos kommunikáció, a szeretetteljes megnyilvánulások idejét hozza és szellemünk uralásának képességét. Álmainkra itt is nagy figyelmet érdemes fordítanunk! Nagyon mély érzéseinkre láthatunk rá, nagy igazságokra is egyben. (Mindez már szerdán érezhető.)

Pénteken kellemes, megértést hozó, elsimító, támogató energiák érkeznek. Végre megérthetünk valamit az eddig bennünket ért tapasztalásokból, esetleg kellemes beszélgetéseket folytathatunk. A Hold ekkor már a Tejúton halad, gyógyító erőtérben.

Szombaton is a Tejúton jár a Hold. Itt is a mélyen letisztuló érzések és a lélekben megmutatkozó igazságok vannak előtérben, főleg az esti órákban, illetve a

Vasárnap 06:07-kor kiteljesedő telihold ereje is már érezhető. Egyik oldalon az érzések, az ösztönös cselekvések, másik oldalon a félelmek meghaladása általi lelki megnyílás minősége áll. Most képesek vagyunk tisztán látni magunkban ezeket a minőségeket. Mélyen megmozgató, hatalmas erőt kapunk ahhoz, hogy az eddigi élmények, tapasztalatok által, radikális változtatásokat lépjünk meg, méghozzá saját erőnkből, különösen vasárnap este és hétfőn! Most kapunk teljes rálátást a helyzetre, amelyben vagyunk.