2017. január 14. szombat – 15. vasárnap – Hétvégi előrejelzés

2017. január 14. szombat – 15. vasárnap – Hétvégi előrejelzés

apinta

Frissítő, könnyítő, felszabadító és megerősítő lendületet hoz szombaton a Hold. Főleg a Nap első fele telhet vidámságban, a második pedig jobban kedvez a koncentrált, meggondolt munkának, tanulásnak és annak, hogy megerősödjön bennünk, mik is az igazán fontos, életképes dolgok az életünkben (vagy a nézeteinkben). Először arra kapunk inspirációt, hogy éljünk a visszatérő lehetőségekkel és letegyük terheinket, tisztítsunk. Az önmagunkra való tiszta rálátás képessége kapcsolódik a korlátok szétfeszítésével, a gondolatok határtalanságával. Majd délután a szükségszerű változásoknak, a komfortzóna meghaladásának, az igaz értéket képviselő dolgok stabilizálásának kedvez az idő.

A Hold az Oroszlán csillagkép alatt jár a hétvégén, vasárnap hajnalban halad el annak szívénél, amely Világunk egyik stabil tartóoszlopa: a feltétlen szeretet ragyogását közvetítő Regulus csillagnál. Figyeljük álmainkat, hogyan nyilvánul meg bennünk most ez a minőség!

Vasárnap már azon érdemes elmerengeni, hogy mennyire tudunk őszinték lenni, önzetlenek lenni, elvárások nélkül elfogadni társainkat. Ne hagyjuk, hogy bármi elbizonytalanítson, figyeljük érzéseinket! Az esti órák sokat taníthatnak az Én-Te viszonyáról, férfi-nő kapcsolati működésekről.

Minden a maga idejében és helyén történik – tanuljuk meg kezelni a helyzeteket, jelen lenni annak, ami van! A Jupiter most vonul el a Szűz könyöke alatt – a jövő érdekében történő mozdulások, lépések, változtatások, felkarolások, javítások és rendrakások, belső munkák ideje van. A Marssal kezdődő aspektusa (amely 18-án lesz egzakt) tanító jellegű, abból vizsgázunk most, hogy múltból hozott erőinket és tudásunkat az egység szolgálatába tudjuk-e állítani és ezzel együtt tudunk-e szebb jövőt építeni?

Zentai Anna

Kép: Pinterest