2017. augusztus 11. péntek

2017. augusztus 11. péntek

hajó

A péntekre virradó álmok idején áll együtt a Mars bolygó az Acubens csillaggal, a Rák ollójával. Minden csillag a fény, a szeretet erejét, üzenetét tölti be a vele egyesülő erőkkel karöltve, így természetesen most is erről van szó. Ami nem szeretetben, teljességet adva, méltó módon, önállóan, lelkünket építve működik, attól most megszabadulhatunk – álmaink is ezt az üzenetet hozhatják.

De lehet szó arról is, hogy most tudunk valamit, ami bennünk megszületett, végre útjára bocsátani, életre kelteni, élni engedni. Szimbolikusan a lélek tengerére bocsátott hajónk most vízre száll, hogy hamarosan révbe érjen.

A Merkúr az Oroszlán Zosma csillagával áll együtt. Az önmagunkon való uralom, ösztöneink uralása és az életünk, sorsunk irányítása is terítékre kerül, főleg a gondolataink és kommunikációink szintjén. Fontos kérdés, vajon szeretettel tápláljuk-e a hozzánk kapcsolódó társainkat, a szeretetünk feltétlen-e, kívül, másokon akarunk-e uralkodni vagy önmagunk felett éljük ezt az uralmat? Megmérettethetünk alázatból és szeretetből ezen a napon.

A Hold a Halak csillagkép visszaúszó halának fonalánál úszik, továbbra is a visszatérő minőségek ideje van. Érdemes észrevenni az ismétlődéseket életünkben, hiszen ezekben találjuk meg azt, amivel rendeltetésszerűen dolgunk van.