2017. augusztus 10. csütörtök

2017. augusztus 10. csütörtök

szem-idő

A megértés napja jöhet, életünk fontos igazságaira kaphatunk ma tiszta rálátást!

A Nap ma együttáll az Oroszlán tekintetét szimbolizáló Altarf csillaggal! A vilgosság fénye érkezik el a belső tekintet, rálátás, figyelem pontjához. Késő este pontosodik be az igazságot, bölcsességet jelölő Jupiterrel való kapcsolata, így ma biztosan sok felismerést hoznak élményeink, kapcsolataink. Már tudhatjuk, hogyan, merre érdemes lépnünk a jövőben.

A Merkúr és a Vénusz is erősíti a kapcsolataink és önmagunk megértését (ez 11 óra tájban egzakt). A lelki és családi harmónia a rendező beszélgetések által valósulhat meg. Délután vegyük észre, mely félelmeinken tudunk úrrá lenni és hol érdemes felhagynunk az önkorlátozással!

A Hold ma is a Halak vizes jegyében halad, álmaink idején és reggel még a Vízöntő tisztító hullámainál, majd délelőttől a Halak csillagképbe lép és a visszaúszó hal csillagai alatt jár, így a mai napon ismét visszatérnek a múlt minőségei, a még meg nem élt élmények, el nem rendezett feladatok, ki nem élt vágyak és be nem fejezett (emberi, karmikus) munkák. Most a Hold által térnek vissza azon képességeink, amelyeket a múltban már megszereztünk és most csak elő kell kapnunk őket, hogy a jelen feladatait jól teljesítsük. Fogadjuk szeretettel, ami visszatér hozzánk!

Szinte egységben fonódik most össze egy nagy égi alakzat az égen, melynek egymásra hatóereje a következő pontokban tetőződik: Megnyilvánulásaink uralása – a különbözőségek együttműködtetése kapcsolataink javára – az igazság általi lépés – a megszerzett tudás általi átalakulás – a legmélyebb érzések kitisztulása.