2017. augusztus 03. csütörtök

2017. augusztus 03. csütörtök

hattyúk

A Hold a Nyilas tüzes jegyében fokozza a lelki impulzivitást, mögötte a Skorpió és Kígyótartó csillagképek ragyognak, így a gyógyítás és a tudat teremtő erőinek használata továbbra is időszerű.

A reggeli órákban vált irányt az Uránusz és kezd a csillagokkal egyező irányba haladni. Az Uránusz képviseli bennünk azt az erőt, mely által tudatunk eddigi korlátait kitágíthatjuk, lehetőségeink korlátlanságát megtapasztalhatjuk, lelki-szellemi és fizikai terheinket letehetjük, tisztíthatunk, felszabadulhatunk, az egyéni szabadságunkat megvalósíthatjuk. A megtisztulásból és feloldozásból eredő megújulást, életünk rendszerének megértését, a bennünk rejlő zsenialitás előhívását, hirtelen és váratlan, különleges fordulatokat, mind az Uránusz jelképezi. A pénteki Jupiter-Plútó kvadrát emellett a hit erejét hangsúlyozza.

A délelőtt folyamán a Hold és a Szaturnusz együttállása által lelkünk legapróbb rezdüléseit is finoman érzékelhetjük. Most érdemes kicsit lelassítani, megpihenni, a lényegi szépségre és értékekre koncentrálni. Érzéseknek teret adni, bátran, a félelmeket meghaladva. Mivel az éves energetikában is fontos szerepet játszik a Hold és a Szaturnusz együttállása (lásd a 2017-ről szóló éves előrejelzést), így ennek üzenetei is visszatérnek. A lélek igazi, belső hívásainak engedni – erről szól ez az energetika, a Tejúton járva, az isteni minőségbe emel, beavat!