2016. március 17.

Március 17. csütörtök – Utolsókat rúgja a tél, ezzel együtt a belső elvonulás és az elindulásra való felkészülés időszaka. Ami azt is jelenti, hogy bizony, még mindig készülünk, összegzünk, pihenünk, alszunk, hogy nemsokára kellően hatékony és méltó legyen az új kezdet. Megkaphatjuk most azokat az információkat is, amelyek a hamarosan elkövetkezendő új elindulásról, egy magasabb minőség kezdetéről szólnak. Készüljünk rá – de ne rohanjunk előre! Ez még a türelem időszaka.

Az új esztendő kezdete 20-án vasárnap jön el és ezen a napon éri el a Vénusz a Neptunusz bolygót – az érzékek ereje a legmélyebb érzések princípiumával találkozik. Ennek közeledtét már érezhetjük, érzékelhetjük. Bátran lehet engedni most az érzelmek és érzékek elmélyülésének, a révült és ihletett állapotnak, a mélyről fakadó megéléseknek. Művészi téren az érzékeltetés képessége fokozódik, a szerelmesek számára mélyebb titkok megismerésének és az Egység érzékelésének jön el az ideje.

A Hold ma az Ikrek csillagkép alatt járva, a különbözőségek megértését, a látható felszín mögötti összetartozás erejét, a halandó és halhatatlan összefonódását üzeni.

ZenTaiAnna