2016. március 25.

Március 25. péntek 
A Jupiter és a Szaturnusz teremtő energetikájába (lásd:http://fenyszovo.blog.hu/20…/…/22/jupiter-szaturnusz_kvadrat ) most bekapcsolódik a Vénusz, aki jelenleg egy boldogabb jövő ért történő érzelmi tisztulás folyamatát üzeni.
Egy nagy háromszög jön így létre a három égitest között, amelynek csúcsán a megszentelés, a beérés ereje, a komfortzónánk elhagyásának fontosságára rávilágító Szaturnusz áll. Bármilyen helyzet áll tehát elő a mai napon, annak megoldása lehet, ha merjük elhagyni az eddig biztonságosnak és kellemesnek vélt kereteket, meghaladni önnön határainkat, felvállalni képességeinket és akár a nehézségeket is (amelyeket egyértelműen meg fogunk tudni oldani, ez ne is legyen kérdés), illetve: ha hiszünk céljainkban! Késő délelőtt a Szaturnusz irányt vált, mostantól az égiektől rendelt sorsfeladatainkat és küldetéseinket érzékelteti. A déli-kora délutáni órákban biztonságérzetünket, magabiztosságunkat, bizalmunkat tudjuk megerősíteni (mindennek kulcsa az önbizalom), illetve rámutathat az élet arra, hogy a mély érzelmi harmónia és az anyagi jólét nagyon is jól megfér egymással, sőt! Ezt csak a tudatunkban kell összeengedni, ez pedig belső munka. Délután-estefelé már annak van ideje, hogy érzelmi, párkapcsolati és női mintákat gyógyítsunk-javítsunk, mégpedig a kommunikációs készségeink gyógyítása, belső gátlások és félelmek meghaladása által. Ha van még olyan akadály az érzelmi életünkben, ami nem engedi, hogy kibontakozzunk, akkor ez megmutatkozhat, ennek eredője pedig valamilyen tudati beállítottság, amit ha észreveszünk, máris kidolgozható, helyretehető. Mindezek az érzelmi-szellemi élmények e napokban, sok fejlődést hozhatnak, ha merjük őket az önismeret által értelmezni – rájöhetünk, hogy egyedül saját magunk lehetünk az az erő, aki engedi, vagy nem engedi vágyaink megvalósulását. Bármilyen akadály merül fel, az azért jön, hogy sikeresen vegyük és fejlődhessünk mi magunk is, kapcsolataink is.
A Hold az Angyal csillagai alatt járva ráadásul angyali segítséget hoz mindehhez a folyamathoz. Ma ismét könnyű, gyors és hatékony az angyalainkkal való kapcsolatfelvétel. Kérhetjük segítségüket akár gyógyuláshoz is.
ZenTaiAnna
Kép: conociendoalosangeles.com