2016. március 30-31.

Március 30. szerda – 31. csütörtök 
Kiemelt ideje van a napokban a múltat tisztázó beszélgetéseknek, gondolkodásunk kitágításának, új eszmék befogadásának, szellemi felszabadulásnak. Jót tesz ilyenkor, ha merünk kicsit (de inkább nagyon!) bolondnak lenni. Meglehet, hogy azon kapjuk magunkat: mindent megváltoztató, felülíró, áttörő gondolatok vagy üzenetek jutnak el hozzánk – köszönet és hála érte, mert épp így kell lennie, hogy a jó irányba haladjanak a dolgok. Szerdán még inkább az áttörés és (minőségi) változás, csütörtökön már a megújulás és felszabadulás szelét élvezhetjük.
A Hold szerdán már a Tejúton jár, beavató és gyógyító erőket közvetítve a léleknek. Beavatásaink most az érzésekkel, önmagunkra találással, igazi érzéseink és igényeink, önvalónk felvállalásával kapcsolatosak. Csütörtökön már a Nyilas csillagkép alá ér a Hold és kedvező időszakot mutat a feladatainkra való figyelmes koncentrálásban, céltudatosságban.
Március utolsó napjaiban a Merkúr bolygóban megjelenő Hermész, az istenek hírnöke gondoskodik arról, hogy az információk szállítása, áramlása segítse külső-belső fejlődésünket, karmikus rendezéseinket, megújulásunkat és szabaddá válásunkat. Érdemes (főleg csütörtökön este) odafigyelni a bevillanó, hirtelen beugró gondolatokra és ötletekre, hiszen ezek által most elkezdhetjük megvalósítani a régi nagy álmainkat, vágyainkat. A történések rámutathatnak arra, miben és hogyan érdemes alakítani az életünket ahhoz, hogy a vágyott dolgok megvalósulhassanak.
Ha bárkivel van még tisztázandó gondolat, vagy helyzet (legyen az akár fizikai testben itt lévő, vagy már másik dimenzióban létező társunk), akkor erről is gondoskodhatunk.
Meditációban és álomban most a Pegazus segít – általa érkeznek le az égi üzenetek, segítő információk.
ZenTaiAnna

Kép: Playbuzz