2016. március 29.

Március 29. kedd – Új kezdetre ösztönző, felbátorító, mindezekhez a feladatot is megmutató, igen eseménydús napra ébredhetünk. Álmaink éjjel a serkentő tűz, hajnalban a tisztító víz elemet képviselik, saját mélységeinkre rámutatva, onnan az árnyékos dolgokat kipucolva, a szebb jövőért történő tisztulásunkat segítik. A Nap a visszaúszó hal fonalánál ragyog, a Hold a Skorpió-Kígyótartó csillagzatok varázsos birodalmában jár. Délután a lelkünk, az érzelmi világunk apróbb rezdüléseire, mozzanataira is jobban ráérezhetünk, koncentráltabban és felelősségteljesen tudunk viselkedni. Megmutatkozhat, mivel korlátozzuk még le magunkat, akár érzelmek áramoltatásáról, befogadásról, elengedésről, anyaságról, családról, vagy a hitünkről legyen szó.
A Vénusz a Halak csillagkép visszaúszó hala alá ért, így már megindult a múlt minőségeinek, képességeinek visszahívása, művészetekben, harmóniateremtésben, szépérzékben és érzelmi-párkapcsolati szinten is. Ezekben az időkben nem csoda, ha visszatér egy múltbéli (akár előző, akár jelen életbeli) szerelem, egy meg nem élt vágy, egy ki nem bontakoztatott tehetség, egy még el nem végzett érzelmi feladat, egy régi hobbi, vagy a női minőséget érintő kérdések. Amit a múltban már megírtunk és előkészítettünk magunknak, de még nem bontottuk ki, az most kaphat életteret.
Ha esetleg mélyen megérintő, igazságérzetünket borzoló, vagy lelkünk titkos mélyeit piszkáló élmények érnek, ez is rendben van. Ideje ezt is kitisztítani, letisztázni, de elsősorban hitünket, önértékelésünket megerősíteni és még türelmesebbnek, még alázatosabbnak lenni. A délután folyamán (kb. 15 órától) abban a kegyben részesülünk, hogy észrevehetjük, milyen hiedelmekkel, rögződésekkel tartjuk még távol a kiteljesedést. Ideje megugrani ezeket a (képzelt) határokat…


ZenTaiAnna
Kép: Ravenectar