2016. március 10.-13.

Március 10.-11.-12.-13

A Nap a Halak csillagkép alá érkezett, az elvonulás, a belső figyelem idejét éljük. Az új kezdetekre, az új minőségekre még várnunk kell, hiszen nem jó valami újba kezdeni anélkül, hogy a régit, az eddigit, nem összegeztük volna. Ez az időszak zajlik most. 
11-én reggel a Merkúr és a Neptunusz együttállása az információk tiszta és igen mély áramlását teszi lehetővé. Nem csak a mély, meghitt beszélgetéseknek és szellemi felfedezéseknek kedvez az idő, de a legmélyebb, legőszintébb tisztázó beszélgetéseknek, a jövő tisztázásának és a legmélyebb spirituális törvényszerűségek megértésének is. Most is – mint általában – azok járnak jól, akik mernek szembenézni önnön magukkal, önnön mélységeikkel és fel merik ismerni mindazt, amivel egójukat építik. A Neptunusz aktiválódása idején van erre a legkitűnőbb lehetőségünk – áthaladva a két-ségeken, fél-elmeken, saját legmélyebb tudati szintjeinken való működéseket megismerve és feloldva, elérkezni az egységbe. Álomban, meditációban, révülésben is igen mély üzenetek érkeznek, az érzékelés most még erőteljesebb, mint általában.
Szombattól a Vénusz a Halak jegyébe lép, ez még inkább elmélyíti az érzelmeket, érzéseket és érzékelést, de a művészettel foglalkozók is különös ráhangolódással bírnak ekkortól. Érzelmi-párkapcsolati életünkben ideje jön egy korszak lezárásának, összegzésének és az Egység misztikuma is most tárulhat fel előttünk.
Vasárnap este Hold a Fiastyúk alatt jár, így ekkor vannak a legtermékenyebb órák – bármivel is foglalkozunk, ha alkotó, kreatív, létrehozó munkákat és tevékenységeket végzünk, azok maguktól gyarapodnak és teremnek. Bőség-szertartást is most érdemes végezni.

ZenTaiAnna