2016. január 26.

Január 26. kedd – Hajnali álmaink ismét csodákat ígérnek – a Hold ekkor halad el az Oroszlán ragyogó szív-csillaga, a Regulus alatt. A Feltétel Nélküli Szeretet sugárzását, áramlását élhetjük meg az álmainkon keresztül (virrasztók akár ébren is – ha van olyan szerencsénk, hogy szeretteinkhez simulhatunk ebben az időben, érdemes egy ölelésben a szíveket összeérni hagyni).
Ez a nap az érzelmekről, érzésekről, a szerelemről szólhat. A finom érzéseket, a lélek húrjait a Hold és a Neptunusz pengeti meg – a vágyakat és érzékeket pedig a Vénusz (akit már jóval inkább érdekel a testiség és vágyai megélése, mint az érzelmek). Lelki és párkapcsolati harmóniát egyaránt érezhetünk ma, vagy inspirációt kaphatunk arra, hogy emberi kapcsolatainkban fejlődjünk, esetleg érzéseinket fizikai szintre is lehozzuk, testileg is megéljük azt, ami fantáziánkban már jelen van.
Lelki szinteken a rendezettség, testi szinten a gyógyítás is megjelenhet, méghozzá az alternatív, természetközeli gyógymódokat előtérbe helyezve. Élményeink által megtanuljuk, hogyan kerüljön egyensúlyba a lelkünk, ösztöneink uralása és a mélyebbről előtörő érzések felszabadítása, tisztítása, oldása. Vagy éppen az, hogy egyszerre vagyunk jelen az életben, mint egyén, aki saját útját járva kiteljesedhet, és mint a Mindenség része, végtelen lélek, aki egy az egész Univerzummal.

ZenTaiAnna